Συγχαρητήρια του Ούγγρου Πρωθυπουργού, Viktor Orban στον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό

Στις 26 Απριλίου 2017, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στη συζήτηση για την κατάσταση στην Ουγγαρία, παρουσία του Ούγγρου Πρωθυπουργού κ. Viktor Orban, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη τονίζοντας ότι, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση των κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ένωσης, να προστατεύουν πάνω από όλα το εθνικό τους συμφέρον και τους πολίτες των χωρών τους, ενώ δεν επιτρέπεται στην ΕΕ να τους το απαγορεύει και συνεχάρη τον κ. Ορμπάν, διότι αποφασίζει σύμφωνα με τα συμφέροντα του Ουγγρικού έθνους παλεύοντας ενάντια στην ισλαμοποίηση και την παγκοσμιοποίηση.

Σε συνέχεια αυτής της παρέμβασης, ο κ. Ορμπάν απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο Στρατηγό, αναφέροντας χαρακτηριστικά την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη και καλώντας σε διάλογο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:
Βουδαπέστη, 27 Απριλίου 2017
Αγαπητέ κύριε Συναδινέ,
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, για την υποστήριξη και τη συνεισφορά σας κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Απριλίου 2017.
Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων, για την υποστήριξη που δείξατε στις απόψεις της Ουγγρικής κυβέρνησης.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι, θα είμαι πάντα ανοιχτός σε διάλογο και διαβούλευση, ώστε να διευκολύνω ένα εποικοδομητικό και δίκαιο διάλογο, πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Σας εύχομαι καλή υγεία και περισσή επιτυχία στα, υψηλής ευθύνης, καθήκοντά σας.
Με εκτίμηση
ΟΡΒΑΝ Viktor

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη