Σπάρτη - Λαμία 0-1

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε μία «επαγγελματική» νίκη (1-0) στη Σπάρτη
Ακόμη μία νίκη προσέθεσε η Λαμία στο ενεργητικό της, καθώς κέρδισε με 1-0 στη Σπάρτη. Σε ένα ματς με διαδικαστικό χαρακτήρα, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ρότσα στο 20' με σουτ. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά έπαιξαν όσο... χρειάζονταν για να κερδίσουν (είχαν και δοκάρι στο 49΄μετά από σέντρα-σουτ του Χριστοφιλλέα), κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν τους απείλησε ουσιαστικά. Κυρίως στο δεύτερο μισό, όπου επισκέφτηκε μόνο μία φορά με αξιώσεις τα καρέ του Τσέναμο (στο 86' με σουτ του Φράγκου). 

ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Αναστασόπουλος, Καρτσαμπάς (16' λ.τ. Κατσίκης), Γιαννίτσης, Χάδιαρης, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Φράγκος, Λώττας, Ηλιόπουλος, Αναστασάκος (60' Κορνέζος).

ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Χριστοφιλέας (78' Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ρότσα, Τσούκαλος, Αυγενικού (46' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Φερφελής (46' Πατσαρούχας).

Δείτε το γκολ «χρυσό» γκολ του Ρότσα που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα της Φθιώτιδας:
gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη