Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έβαλε τέλος στο αήττητο εντός έδρας ρεκόρ της Λαμίας, την οποία κέρδισε με 0-1, όμως το πάρτι για την Λαμία που ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ μόλις άρχισε!
Η γιορτή που είχε στήσει η Λαμία για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας χάλασε από την βροχή που έπεφτε από το πρωί στην Φθιώτιδα. Ήρθε και η ομάδα της Καρδίτσας να την αποτελειώσει, με το 0-1 βάζοντας φινάλε και στο εντός έδρας αήττητο των γηπεδούχων που κρατούσε επί 22 επίσημα παιχνίδια.
Τα πράγματα για την Λαμία φαίνονταν, λοιπόν, από την αρχή πως δεν ήταν και πολύ καλά. Η Αναγέννηση φάνηκε να μπαίνει πιο ψυχωμένη στην αναμέτρηση και να το θέλει κάπως περισσότερο. Αν και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 29 τελικές, οι περισσότερες ήρθαν προς το τέλος και αφού η ομάδα της Καρδίτσας είχε προηγηθεί.
Συγκεκριμένα, στο 52' ο Τσιλούλης, μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Σμίλτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 66' ο διαιτητής καταλόγισε (σωστά) πέναλτι σε ανατροπή του Βάντερσον, όμως το πήρε πίσω μετά από συνεννόηση με τον επόπτη. Τελικά οι φιλοξενούμενοι μείνανε και με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τζάνη στο 69'.
Η πίεση της Λαμίας τα τελευταία λεπτά έγινε ασφυκτική, όμως όλες οι προσπάθειες των γηπεδούχων έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Γεωργατζά που τουλάχιστον σε πέντε φάσεις κατέβασε τα... ρολά! Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους με την Αναγέννηση να σπάει το αήττητο και την Λαμία να πανηγυρίζει και τυπικά την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ!
Οι συνθέσεις:
AdTech Ad
ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (84' Μπουλούλης), Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Βαλιός (65' Αυγενικού), Ρότσα (46' Βάντερσον), Ματσούκας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Γεωργατζάς, Τζάνης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Ντεμπελέ (85' Τζέλλος), Μπιτέλης (46' Χαλκιαδάκης), Σμίλτος, Τσιλούλης, Μπλέντι, Τζέκος, Ξέρρας.
Gazzetta.gr
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη