Συνελήφθησαν ένας 24χρονος και μία 34χρονη μετά από διάπραξη κλοπής σε οικία στη Χαλκίδα Ευβοίας

Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) ημεδαποί, μετά από διάπραξη κλοπής σε οικία στη Χαλκίδα Ευβοίας
Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (19.775) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) ημεδαπών, ενός 24χρονου και μίας 34χρονης, χθες (11-06-2017) το πρωί στη Χαλκίδα, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, η σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκε από «Αστυνομικούς της Γειτονιάς» του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, μετά από διάπραξη κλοπής σε οικία στη Χαλκίδα.
Στη κατοχή τους βρέθηκαν τα προϊόντα κλοπής και συγκεκριμένα το χρηματικό ποσό των (19.775) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη