Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης στη Λαμία

Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης στη Λαμία
Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία  Αξιοποίησης - Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) διοργανώνουν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του Δήμου μας την Παρασκευή 9 Ιουνίου από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 στην πλατεία Ελευθερίας.
Παιδιά δημοτικών σχολείων του Δήμου Λαμιέων μέσα από το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν και να ενημερωθούν για την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας. Σκοπός της δράσης είναι να εξοικειωθούν οι μικροί μας φίλοι με την ιδέα της Ανακύκλωσης μέσα από το παιχνίδι, να εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων μας. 
Φιδάκι, Τροχός της Ανακύκλωσης, τσουβαλοδρομίες, Bowling,  Ψάρεμα, Κυνήγι χαμένου θησαυρού, Memory, Παζλ, Κάδος, Στόχος, Κρίκοι, είναι τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης στα οποία τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες και η κάθε ομάδα θα «παίζει» και από ένα γνώριμο παιχνίδι ειδικά προσαρμοσμένο στο θέμα της Ανακύκλωσης. Δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι καθώς όλα τα παιδάκια στο τέλος θα λάβουν αναμνηστικά δωράκια με θέμα την ανακύκλωση.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη