Εγκαίνια Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Σφάκας Φθιώτιδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Ανοικοινούται εις το χριστεπώνυμο πλήρωμα της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, ότι το Σάββατο 10 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα τελέσει τα εγκαίνια του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Σφάκας.

            Κατά την πρέπουσα  Εκκλησιαστική τάξη το Σάββατο το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία  η ακολουθία των εγκαινίων κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνεται στο εκκλησίασμα ερμηνεία των τελουμένων για να μπορεί κάθε πιστός να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα των τελετουργικών πράξεων.

            Ακολούθως στην εγκαινιασμένη Αγία Τράπεζα θα τελεσθεί η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Ποιμενάρχου μας.

              Προσκαλούνται οι ευλαβείς πιστοί να συμμετάσχουν στην μοναδική και ιστορική τελετή των Εγκαινίων καθώς και στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

            Ο Θεμέλιος λίθος τέθηκε από τον Σεβασμιώτατο στις 31 Μαΐου του έτους 2000 και τα Θυρανοίξια του Ναού τελέσθηκαν στις 19 Απριλίου του 2013.



Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη