Τριάντα δύο συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τριάντα δύο (32) άτομα για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά τριάντα δύο (32) άτομα και συγκεκριμένα:
Ημεδαπός στην Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού, για κλοπή από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.
Δύο (2) ημεδαπές στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για απόπειρα κλοπής από κατάστημα super market της περιοχής.
Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για απόπειρα κλοπής από οικία της περιοχής.
Δύο (2) αλλοδαποί στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων & του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (7) μαχαίρια και (11) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με αδασμολόγητα τσιγάρα.
Αλλοδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, καθώς και για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση.
Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (7) ετών & (8) μηνών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.
Αλλοδαπός στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Κατασχέθηκαν μαχαίρι, σουγιάς και ένα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των (200) ευρώ.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα τρεις αλλοδαποί & ένας ημεδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (15) γραμμαρίων. Επιπλέον οι αλλοδαποί στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Ημεδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Αλλοδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.
Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας & του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, καθώς και ένας αλλοδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Λιβαδειάς & Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Βοιωτίας, καθώς και ένας αλλοδαπός στο Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σπερχειάδας, δύο σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς & του Αστυνομικούς Τμήματος Ορχομενού, καθώς και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας και μία ημεδαπή στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αλιάρτου & Λαμίας αντίστοιχα, για παραεμπόριο.
Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου, ενώ ο ημεδαπός κατηγορείται επίσης και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέλος, αλλοδαπός στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη