Επίσκεψη Τεχνικών Αυτοματισμού Δ εξάμηνο & Τεχνικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Δ εξάμηνο, στο Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ) του ομίλου της ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017 σπουδαστές των τμημάτων Τεχνικών Αυτοματισμού Δ εξάμηνο και Τεχνικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Δ εξάμηνο, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ) του ομίλου της ΔΕΗ.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΔΕΠ στην περιοχή της Κάτζας (Παλλήνη). Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να ξεναγηθούν από έμπειρους εργαζόμενους στο κέντρο και να γίνουν μάρτυρες μια πραγματικής δοκιμής υλικών μέσης τάσης που πραγματοποιούνταν στο κέντρο δοκιμών υψηλής τάσης την στιγμή εκείνη.
Αναλυτικά οι σπουδαστές επισκέφτηκαν τα εργαστήρια Μεγάλης Ισχύος, τα εργαστήρια Ηλεκτρολογικών ελέγχων και Ηλεκτρικών Μετρήσεων, το εργαστήριο Καυσίμων και Λιπαντικών, το εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας, το εργαστήριο χημείας περιβάλλοντος και ειδικών υλικών, το εργαστήριο Αντοχής Υλικών, το εργαστήριο Μεταλλογραφίας και τέλος το κέντρο ελέγχου δοκιμών.
Οι εμπειρίες για τους σπουδαστές αλλά και για τους συνοδούς εκπαιδευτικούς ήταν πολύτιμες γιατί είδαν από κοντά σε ένα κέντρο δοκιμών με διεθνείς αναγνωρίσεις, τον τρόπο δομημένων εργαστηριακών δοκιμών υψηλής ακρίβειας από προσωπικό υψηλού επιστημονικού επιπέδου.
Η επίσκεψη οργανώθηκε απο το διευθυντή του Δημόσιου ΙΕΚ Αιγάλεω κ Κυριακό Δημήτριο  και τους καθηγητές κ. Δεληστάθη Κωνσταντίνο & Αυγερινός Αυγέρης.  Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κύριο Παπαδόπουλο Αναστάσιο Τομεάρχη Marketing & Εξυπηρέτησης Πελατών που έκανε αυτή την επίσκεψη πραγματικότητα αλλά και τους κυρίους συνοδούς μας, που ήταν ευγενέστατοι και πρόθυμοί να λύσουν όλες μας τις απορίες.

 http://iekaigal.gr/?p=841






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη