ΑΝΕΛ: Συνάντηση του Γραμματέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κώστα Μιχαλίτση με την Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Φθιώτιδας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ο γραμματέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης συνοδευόμενος από τον Συντονιστή της ΠΕ Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Δρίβα επισκέφτηκε την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 την Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Φθιώτιδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εξειδίκευσης των κοινωνικοασφαλιστικών θεμάτων που τέθηκαν σε προηγούμενη συνάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την Ένωση καθώς και τη διαρκή αμφίδρομη επικοινωνία που επιθυμούν να έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τους συμπολίτες τους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι αρωγοί στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη