«ΑΓΡΟΤΕΣ μην ΠΟΥΛΑΤΕ! Αξιοποιείστε τη ΓΗ ΣΑΣ», του Γιώργου Σμοκοβίτη


ΑΓΡΟΤΕΣ μην ΠΟΥΛΑΤΕ!
Αξιοποιείστε τη ΓΗ ΣΑΣ
220 ΔΙΣ ΕΥΡΩ τη Δεκαετία 22 ΔΙΣ τον χρόνο ΚΕΡΔΗ

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Πρωτοσέλιδο Αθηναϊκού Τύπου σήμερα επιβεβαιώνει από άλλη πλευρά την ανάλυση πρόσφατου άρθρου στον Τοπικό Τύπο για «Αγρότες κολίγους σε Ξένους που αγοράζουν τη ΓΗ ΤΟΥΣ».
Ζητούσα την ενημέρωσή τους, την οργάνωσή τους σε βάσεις ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ μεγάλων εκτάσεων εύφορης γης τους από τους ΙΔΙΟΥΣ με σύγχρονες μεθόδους που θα αποφέρουν στους ΙΔΙΟΥΣ και στο ΔΗΜΟΣΙΟ Ταμείο ΔΙΣ ευρώ, που αλλοιώς θα χάνονται κάθε χρόνο. Αφήστε τα δανεικά συνέχεια. Αφήστε το ΧΡΕΟΣ, αφήστε τις «αγορές» των δανεικών. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξεχρεωθούμε από ΕΜΑΣ τους ΙΔΙΟΥΣ χωρίς αυτοκτονίες, χωρίς αυτογενοκτονία ΜΑΣ. Μέσα από την αξιοποίηση του ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ. Καλά οι θάλασσες «γκρίζες» αλλά και οι ΣΤΕΡΗΕΣ μας χαμένες, με … χασίσι μυρωδάτο; Η πρώτη κατοικία, η ΠΡΩΤΗ με οικογένεια, ΧΑΡΑΤΣΙ. Τι απομένει;
Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ Τομέας. Τεράστια ΠΗΓΗ πλούτου, χαμένη – αναξιοποίητη. Έρχονται οι ΕΚΤΟΣ Ελλάδας. Αγοράζουν ΓΗ που πουλάνε οι ΑΓΡΟΤΕΣ για «κομμάτι ψωμί» το … παντεσπάνι τους τόφαγαν οι … Σωτήρες Κυβερνήσεών μας και Βουλών μας «νομίμως» μεν ανηθίκως όμως, ΚΑΙ με διαφθορά τους. Τι ΖΗΤΗΣΑ ως έστω «φωνή Πολίτη» εν ερήμω μεν «πολιτικών» ΟΧΙ όμως ΚΑΙ συμπολιτών. Ενίσχυση ΑΓΡΟΤΩΝ να ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ τη ΓΗ ΤΟΥΣ. Να ΜΗΝ πουλήσουν ΤΩΡΑ. Θα αντέξουν; Θεός και Ψυχή τους. Αύριο θα ΑΞΙΖΕΙ περισσότερο κι από την πραγματική Αξία της τώρα. Και να αξιοποιήσουν οι ΙΔΙΟΙ από ΣΗΜΕΡΑ κιόλας. Να συνασπισθούν (όχι… κομματικά «συνασπισμός πατερούληδων τους σε … κόμματα… που γίνονται “νταβατζήδες τους”) αλλά οι ΙΔΙΟΙ για να αξιοποιήσουν οι ΙΔΙΟΙ  όπως θα αξιοποιήσουν οι ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ τώρα της ΓΗΣ ΤΟΥΣ και θα κερδίζουν ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΣεκατομμύρια ΕΥΡΩ και οι σημερινοί «αφέντες στη μικρή γη τους» θα γίνουν ΚΟΛΛΙΓΟΙ στη ΓΗ που σήμερα θα πουλήσουν.
ΠΩΣ θα γίνει να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Γη είναι του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ δηλαδή ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ και ΘΡΕΦΕΙ όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ όσο κανένα «άλλο λειτούργημα κοινωνικής προσφοράς και … αλληλεγγύης». Χωρίς … υδραυλικό ή … νεκροθάφτη έχεις ΖΗΣΕΙ. Χωρίς όμως … ΑΓΡΟΤΗ ψοφάς. Και αυτός και εσύ. Αλλά πέραν από αυτό: ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ λένε ότι χάνουμε από έλλειψη ΣΩΣΤΗΣ αξιοποίησης της ΓΗΣ ΜΑΣ, εμείς ΟΛΟΙ ως ΕΘΝΙΚΗ Οικονομία, ως ΔΗΜΟΣΙΟ Ταμείο, ως Κράτος, ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ Οικονομία από παραγωγή ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ προϊόντων από αναξιοποίητο ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, από ΧΑΣΟΥΡΑ παραγωγής αγροτικών προϊόντων εσωτερικά και από εξαγωγές τους, τουλάχιστον 30 ΔΙΣ τον ΧΡΟΝΟ! Απίστευτο κι όμως ΑΥΤΟ λένε, πλέον, που επικαλούμαι, όχι… «θεωρία ΜΟΥ» (όπως για το … ΠΩΣ λειτουργεί και ΠΩΣ μπορεί αλλά δεν θέλουν το Πολίτευμά μας με σειρά αναλύσεών μου ως «λαός» ή ένας ΠΟΛΙΤΗΣ) αλλά ΜΕΛΕΤΕΣ, επίσημα στοιχεία ερευνών, ΤΩΡΑ σε δημοσιεύματα έγκυρων εφημερίδων ΜΕ στοιχεία και δημοσιεύσεις νομοσχεδίων για ψήφιση ΝΟΜΩΝ. Η ανάλυσή τους ΚΑΙ  με τούτο το άρθρο σε επιβεβαίωση ΚΑΙ πρόσφατα προηγούμενου, στόχο έχει την επανάστασή ΜΑΣ (αν μπορεί, απίθανο! να γίνει) νομίμως και ηθικώς ΚΑΙ Συνταγματικώς από ΠΟΛΙΤΕΣ. Αυτό ΜΠΟΡΩ να κάνω και το ΠΡΑΤΤΩ.
Να τι ξανατονίζω ως ΕΓΚΛΗΜΑ πλέον καταγγελλόμενο ΔΗΜΟΣΙΩΣ, έγκλημα εναντίον ΟΛΩΝ μας. Μπορούμε να το προλάβουμε στην προπαρασκευή του; Πιστεύω ναι. Θέλει άμεση κινητοποίηση. ΟΛΩΝ μας. Χάνουμε ακόμα και την ΠΡΩΤΗ κατοικία ΜΑΣ, με ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Δεν έχει σημασία αν είναι του γείτονά μας. Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ ως ΕΘΝΟΣ ή έναν-έναν θα μας λιανίσουν ως ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ Αμερικής ή ΑΒΟΡΙΓΙΝΕΣ Αυστραλίας. Αυτό ΒΛΕΠΩ, αυτό όμως ΚΑΙ το ΞΑΝΑλέω. Τώρα ΚΑΙ με στοιχεία ενίσχυσης προβλέψεων ή «ανησυχιών».
Εξαγγέλλει, ζητά ο Πρωθυπουργός: «Μην διαβάζετε εφημερίδες για να έχετε την … υγείαν σας». Αλλά οι Πολίτες, ΑΝ ακούν μόνο «αφηγήματα» «κυβερνητικών» που πηγαίνουν ΚΑΙ πρωί-πρωί στα … «βοθροκάναλα» να τα πουν σε όσους δεν διαβάζουν εφημερίδες αλλά μόνο από την … ΑΥΓΗ μέχρι το … βράδυ βλέπουν και ακούν μόνο «αφηγήματα» θα χάσουν και τη ΓΗ κάτω από τα πόδια τους και θα καταφεύγουν μόνο στην … κάνναβη… αργά για ο,τιδήποτε καλύτερο στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ζωή μιας … Πατρίδας …ονείρων….
Ιδού λοιπόν ΚΑΙ για καλλιέργεια νομίμως και για παραγωγή και για κατανάλωση σε ΕΥΦΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Γη ιδιοκτησίας ΞΕΝΩΝ… της … κάνναβης... που θα θρέφει όμως από ΕΔΩ τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ άλλων και ΕΜΕΙΣ εδώ ούτε από την … κάνναβη ούτε για άλλο τίποτα ούτε για … μαρουλόφυλλα δεν θα έχει μείνει για σπορά τους από ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Έλληνες ΑΓΡΟΤΕΣ χρήση, όλων μας ΕΔΩ σαν σε … ξένη χώρα μας…
«Έχουν (εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών παραγωγής φαρμακευτικής καννάβεως που επισκέφθηκαν την Ελλάδα) εντοπίσει αγροτικές εκτάσεις στην Μακεδονία και σε ΑΛΛΕΣ περιοχές της επικράτειας, στις οποίες κρίνεται ΛΙΑΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ η καλλιέργεια της καννάβεως σε περίπτωση ψηφίσεως ΝΕΟΥ νομοθετικού πλαισίου… Ο τζίρος… θα φθάσει στο αστρονομικό ποσό των 220 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε βάθος δεκαετίας». «Το Κράτος θα χάσει το μονοπώλιο της διαθέσεως της, καθώς παρέχεται πλέον η δυνατότης παραγωγής αυτής σε σκευάσματα σε ιδιώτες επενδυτές. Θα αφαιρεθεί η κάνναβις από τον πίνακα Α, στον Β του… ΕΟΦ με τα νόμιμα» («ΕΣΤΙΑ» 1η σελίδα πηχυαίος τίτλος για μονάδα στη Μακεδονία, 20/7/2017)
Ξανά τί λέω τώρα; Αφού ούτως ή άλλως η κάνναβις θα καλλιεργείται και θα διατίθεται από ιδιώτες νομίμως πλέον. ΑΥΤΗ η παραγωγή να γίνεται από ιδιόκτητη (ιδιωτική πρωτοβουλία – τομέας) ΓΗ Ελλήνων ΑΓΡΟΤΩΝ με προφανή οφέλη και όχι  από ΓΗ που θα έχουν ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ οι Έλληνες ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟ μας ΠΛΟΥΤΟ, να ΜΗΝ πουλήσουν ΤΩΡΑ αλλά να ΤΗΝ αξιοποιήσουν οι ΙΔΙΟΙ από ΤΩΡΑ και επί ΧΡΟΝΙΑ δίνοντας (με ΣΤΟΙΧΕΙΑ πλέον) ΞΕΧΡΕΩΣΗ χρέους από ΕΜΑΣ και ΚΕΡΔΗ ΠΛΟΥΤΟ για εμάς και τα δισέγγονά μας κάθε χρόνο … στον αιώνα…. ΔΕΝ θα χρειάζεται να δανειζόμαστε, ούτε χαράτσια να πληρώνουμε. Ενώ ΑΝ σήμερα τα ξεπουλήσουμε… χάνουμε την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ αιωνίως ΔΕΝ μας τα ξαναπουλάνε όσοι σήμερα σε αυτούς ξεπουλάμε ΚΑΙ με Αριστερό χέρι υπογράφοντες ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ «συμβόλαια για … δική ΜΑΣ Γη και δική τους… Εξουσία».
Σημειώστε: 220 ΔΙΣ (ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΔΙΣ δεκαετίας) 22 ΔΙΣ (είκοσι δύο ΔΙΣ ετησίως) με υπολογισμό – στοιχεία όχι της … ΕΛΣΤΑΤ ή της … αντιπολίτευσης ούτε της … Κυβέρνησης που ΘΑ νομοθετήσει αλλά των ΙΔΙΩΝ των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που θα «εκμεταλλευτούν» την ευκαιρία όλο τον αιώνα. Χρόνια να πληρώνουμε ΝΕΑ ΧΡΕΗ για να αγοράζουμε… κάνναβη ηρεμίας μας και … ονείρων με … αριστερή πλευρά ΥΠΝΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ «αγρανάπαυσής μας» που ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΞΕΝΟΙ από παραγωγή στην Γη μας. Εν ανάγκη τουλάχιστον παζαρέψτε αλλά οι ΙΔΙΟΙ απευθείας τα ποσοστά ΣΑΣ, χωρίς νταβατζήδες στην εξουσία. Νοικιάστε, μην πουλάτε. Δικαίωμά ΣΑΣ εταιρείες ΕΔΩ δικές σας με έδρα φορολόγησης ΕΔΩ κι όχι κέρδη στη … Μόσχα ή … Νέα Υόρκη ή (το ίδιο είναι) Τίρανα ή Σκόπια ή … Παρισίους. Δεν είναι «εθνικιστικό» ή «τοπικιστικό» ή … «παληό» να εκμεταλλεύεσαι ΕΣΥ τη ΓΗ ΣΟΥ.  Τουλάχιστον παζαρέψτε οι ΙΔΙΟΙ τα ποσοστά σας. Ή αν δεν θέλουμε καλλιέργεια φαρμακευτικής (περί αυτής πρόκειται) κάνναβης, να μην καλλιεργείται από κανέναν στην Ελληνική γη.
Το δικό μου … Πολίτη αυτό είναι το… «αφήγημα» ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. Τα… παραμύθια οι … «αξιωματούχοι» μας τα λένε σε «βόθρο» ή «πεντακαθαροκάναλα» από την ΑΥΓΗ ξεκινώντας με Τούρκικα σίριαλ και προ ύπνου με … «Τούρκικες ειδήσεις από κάθε … Ερντογάν… εντός ή εκτός… υπαίθρου χώρας… χωρικών μας …» που χωρίς ΓΗ ΤΟΥΣ θα έχουν απομείνει σαν σε … ΞΕΝΗ χώρα χωρικοί και … κολίγοι…». Η ΑΥΤΟΓενοκτονία μας με άλλο … «αφήγημα» στη Γη μας. Μέσα σε όργιο δισεκατομμυρίων πληρώνουμε συνεχώς χαράτσια και χρεώνουμε τις επόμενες γενεές

Υ.Γ. Το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ Πανεπιστήμιο από … Αθήνα βοηθάει καλύτερα την … καλλιέργεια 220 ΔΙΣ στην Επαρχία των κολίγων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη