Τέσσερις συλλήψεις στη Θήβα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν (4) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες (04-07-2017) πρωινές και μεσημβρινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, μετά από διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , συνολικά τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 43, 30, 25 και 20 ετών αντίστοιχα , οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Επιπλέον ο 43χρονος κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες κάνναβης, (119,5) δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και (320) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
Το προανακριτικό έργο, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη