ΛΑ.Ο.Σ.: Ο λαός αποφασίζει !

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το πρόβλημα που απασχολεί τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια είναι το οικονομικό γιατί αυτό επηρεάζει άμεσα την ζωή , την καθημερινότητα του κάθε Έλληνα . Δεν τον ενημερώνουν (;) για τίποτε άλλο και δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά για τα οικονομικά του κράτους και για τα οικονομικά της οικογένειας. Όμως το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδος (και όχι μόνον) είναι πολύ, πολύ σοβαρότερο. Είναι βαθειά πολιτικό, είναι συστημικό.

Κάποια υπερεθνικά κέντρα θέλουν να αλλάξουν τα πάντα . Θέλουν τα έθνη τα οποία επί αιώνες, σταδιακά εξελίχθηκαν και δημιούργησαν τις κοινωνίες στις οποίες σήμερα ζούμε και δημιουργούμε, να τα διαλύσουν και να καταστρέψουν τον κοινωνικό ιστό τους. Προτείνοντας τι ; και με ποια προοπτική ; Και ποιοι είναι αυτοί που ηγούνται εκτός και εντός της Ελλάδος , αυτής της προσπάθειας ; Που θέλουν να μας οδηγήσουν ; Πάντως όχι σε έναν καλύτερο ανθρωποκεντρικό πολιτισμό. Αυτοί δεν νοιάζονται για ανθρώπους με προσωπικότητα , αυτοί θέλουν ανθρώπους – νούμερα , γιατί ο άνθρωπος χωρίς ιδέες , χωρίς ιδανικά ,χωρίς πιστεύω, χωρίς πνευματικό πολιτισμό, χωρίς όραμα , είναι ένα άτομο- εργαλείο εύκολα διαχειρίσιμο και εύκολα κατευθυνόμενο. Αυτοί θέλουν ένα κράτος χωρίς ιστορική μνήμη , χωρίς ταυτότητα, χωρίς θρησκεία, χωρίς όνειρα και στόχους για το μέλλον γιατί ένα τέτοιο κράτος είναι απλά μια γεωγραφική περιοχή ....εύκολα διαχειρίσιμη !....

Αυτός είναι ο στόχος τους . Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος . Αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουμε , την απανθρωποίηση του ανθρώπου , την απεθνοποίηση του έθνους , την αποθρησκοποίηση της θρησκείας , την καταστροφή του κοινωνικού ιστού .

Όπλα τους σ αυτόν τον πόλεμο εναντίων των ιστορικών εθνών και του πνευματικού , σκεπτόμενου ανθρώπου , η οικονομική κρίση (την δημιουργούν όπου θέλουν , όποτε θέλουν) η λαθρομετανάστευση , το ισλάμ , οι ομοφυλόφιλοι , τα ναρκωτικά .

Αυτόν τον εχθρό , που χρησιμοποιεί αυτά τα όπλα, εμείς οι Έλληνες πατριώτες που πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην θρησκεία μας και στην κοινωνία που εμείς δημιουργήσαμε με βασικό κύτταρο της την οικογένεια, πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ενωμένοι. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ! Πέρα από κόμματα και χρώματα . Δεν περισσεύει κανένας . Δεν χωράνε προσωπικές διαφορές , δεν χωράει η όποια ιδιοτέλεια, δεν δεν χωράνε εγωισμοί και προσωπικές φιλοδοξίες. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη το σημερινό πουλημένο, προσκυνημένο, υποταγμένο κατεστημένο για να σώσουμε την Ελλάδα.

Η μόνη έγνοια όλων πρέπει να είναι η προσφορά αγώνα .

Ο λαός αποφασίζει !


Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη