Επίσκεψη του Γιώργου Σταθάκη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ


«Επίσκεψη του Γιώργου Σταθάκη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ»
Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα πραγματοποίησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης την Τρίτη 25 Ιουλίου και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα σωματεία των εργαζομένων. Στις συσκέψεις μετείχε και ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης ο οποίος, με τη σειρά του, κατέθεσε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς του αναφορικά με το παρόν και το μέλλον της ΛΑΡΚΟ.
Το ζήτημα της βιωσιμότητας της εταιρείας και της θέσης της στην παγκόσμια αγορά δε θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από τις διεργασίες εν όψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη της Λαμίας στις 26 και 27 Ιουλίου. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η ΛΑΡΚΟ αποτελεί ένα σημαντικότατο αναπτυξιακό μοχλό για την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας και προς τούτο, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και των φορέων.
Ο κ. Σταθάκης ανέφερε εκ νέου ότι αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης η παραμονή της εταιρείας υπό δημόσιο έλεγχο τονίζοντας τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της ΛΑΡΚΟ. Απτό παράδειγμα, εξάλλου, αποτελεί η πρόσφατη συμφωνία με τη ΔΕΗ για τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη