Ο Γιάννης Λιόλιος live την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Οίτης, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης

11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ LIVE
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ


O Γιάννης Λιόλιος, την Τετάρτη 19 Ιουλίου, επιστρέφει στην αγαπημένη του Λαμία και στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», για να μας ξανατραγουδήσει «Να Οδηγάς» … και όχι μόνο!
Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση της δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Να Οδηγάς», σχεδόν ένα χρόνο πριν, στην πόλη μας (που αποδείχτηκε και γούρικη!) δε θα μπορούσε φέτος να ξεκινήσει από κάπου αλλού τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις.
Με ανανεωμένη καλοκαιρινή ροκ διάθεση, τόσο προσωπικά όσο και μουσικά, ανυπομονεί να βρεθεί άλλη μια φορά με τους μαθητές του (ΜΣΛ!!!), φίλους, γνωστούς και μη! Με τα τραγούδια του δίσκου του αλλά και με αγαπημένα τραγούδια καλλιτεχνών που εκτιμά, υπόσχεται να μας οδηγήσει σε δρόμους που αυτός έχει διαλέξει… «Να οδηγάς, να οδηγάς σ’ αυτόν το δρόμο που εσύ έχεις διαλέξει. Μες το χαμό το όνειρο στην τελική σου μένει.»
Μαζί του οι:
Γιώργος Πισπιρίγκος : τύμπανα
Αντώνης Παναγόπουλος : ηλεκτρική κιθάρα
Πάνος Παναγόπουλος : πλήκτρα
Σπύρος Χασαπίδης : μπάσο – ενορχήστρωση

Σχεδιασμός αφίσας : «Πολύπλευρο»/Θεμιστοκλής Ηλιάκης
Φωτογραφία : Αντρέας Ιωάννου

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση : 7 €
Ταμείο : Γενική είσοδος 10 €, Μαθητικό 5 €

Προπώληση εισιτηρίων : SEVEN spots ( Πλ.Λαού 2, Λαμία, τηλ. 2231066320, ανοικτό καθημερινά από 11.00π.μ. έως 11.00μ.μ )

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Λιόλιο
Ο Γιάννης Λιόλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Παν/μίου καθώς και  Ανωτέρων Θεωρητικών (Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής, Ενορχήστρωσης και Ενοργάνωσης, Σύνθεσης).
Ο Γιάννης Λιόλιος δεν είναι άλλη μια καινούργια παρουσία στην εγχώρια μουσική σκηνή.Έχει ένα μακρύ δρόμο μουσικής παρουσίας και προσφοράς στο ενεργητικό του σαν μουσικός και τραγουδιστής του έντεχνου τραγουδιού σε μουσικές σκηνές και συναυλίες.Δάσκαλος μουσικής στο κύριο επάγγελμα, λειτουργεί ταυτόχρονα σαν ένας μόνιμα μαθητευόμενος λάτρης της. Η εμπειρία του αυτή μέσα από την διαρκή του αυτοαναζήτηση τον έφερε σε αυτό το πρώτο του μεγάλο βήμα: Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον αυτονόητο τίτλο «Να οδηγάς».
Την ενορχήστρωση αλλά και την επιμέλεια της παραγωγής στο στούντιο, έκανε ο Δημήτρης Λιόλιος. Μια  δουλειά – πρόταση σε μια εποχή που το καινούργιο και το πρωτότυπο δεν έχουν πια και την σαφέστερη έννοια για να περιγράψει κανείς ένα άκουσμα.Το συναίσθημα ακατέργαστο και ατόφιο μέσα από το «πάντρεμα» μουσικών μονοπατιών ψυχής, αλλά και την αέρινη μελωδία, συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που αν μη τι άλλο, κερδίζει τον ακροατή από την πρώτη στιγμή.
Κυκλοφορεί ψηφιακά, αλλά και σε cd από την εταιρία «Καθρέφτης - Musicmirror».
Δείτε το πρόγραμμα για όλες για όλες τις εκδηλώσεις του 11ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
Γιάννης Λιόλιος LIVE
Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr


Το 11ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων.


 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη