Προβολή της ταινίας «Phantom Boy» στον πολυχώρο Nisi στην παραλία Ραχών

 
Οι θερινές προβολές των Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας συνεχίζονται στον πολυχώρο «NISI» στην παραλία Ραχών πάντα με ελεύθερη είσοδο!

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν την Πέμπτη 20-7-2017 ώρα 21.30 στον πολυχώρο Nisi στην παραλία Ραχών, στην προβολή της ταινίας «Phantom Boy» των Αλέν Γκανιόλ και Ζαν-Λου Φελιτσιολί, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο. Mία απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων, με πρωταγωνιστή έναν ιδιαίτερο υπερ-ήρωα και με μπόλικη δόση ευαισθησίας. Είσοδος Ελεύθερη
Νέα Υόρκη. Ένας μυστηριώδης παραμορφωμένος άνδρας τραυματίζει τον Alex, έναν επιθεωρητή της αστυνομίας που βρισκόταν στα χνάρια του. Ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο Alex γνωρίζει τον Léo, ένα αγοράκι 11 ετών που έχει τη δύναμη να βγαίνει από το σώμα του. Ο παραμορφωμένος γκάνγκστερ απειλεί την πόλη με έναν ιό υπολογιστών. Χάρη στις εκπληκτικές δυνατότητες του μικρού παιδιού, ο Alex ξαναρχίζει τις έρευνες.
Έτος: 2015
Διάρκεια: 1 ώρα 24 λεπτά
Γλώσσα: Γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους
 
 

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη