Οι ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.Φ. για τη σεζόν 2017-2018 και των κληρώσεων

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α΄ Φθιώτιδας, το οποίο θα ξεκινήσει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.
Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά άνω των 7 βαθμών από τη δέυτερη. Σε διαφορετική περίπτωση θα διεξαχθούν play-offs των τεσσάρων πρώτων ομάδων με ειδική βαθμολογία.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Η έναρξη του φετινού θεσμού ορίστηκε για τις 6 Σεπτεμβρίου.
Το πρωτάθλημα της Β΄ Φθιώτιδας θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου και η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος θα γίνει την Τετάρτη 30 Αυγούστου. Oι ομάδες θα χωριστούν σε 3 ομίλους και ο πρωταθλητής κάθε ομίλου θα κερδίσει την άνοδο για την Α΄ κατηγορία.
Μετά την ομόφωνη απόφαση στήριξης της παράταξης Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ, στις 18 Αυγούστου, την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος Δημήτρης Κουτρουμάνος και ο ταμίας Κώστας Σακελλάρης.

https://edepsf.wordpress.com/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη