Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Κίρρα Φωκίδας

Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) άτομα, μετά από διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στην οικία της, σε περιοχή της Κίρρας Φωκίδας
Συνελήφθησαν άμεσα, σήμερα (02-08-2017) νωρίς το πρωί, στην Κίρρα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, έ νας 33χρονος ημεδαπός και μία 53χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ελβετίας, κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστείας σε οικία ηλικιωμένης, στην ανωτέρω περιοχή.
Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι έθραυσαν με βαριοπούλα ξύλινο παράθυρο ισόγειας μονοκατοικίας, όπου διαμένει μία 83χρονη ημεδαπή και στη συνέχεια εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού, με τον 33χρονο να φέρει μαζί του κυνηγετικό όπλο.
Ακολούθως αφού ακινητοποίησαν, δέσμευσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά της οικίας της, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο πλαίσιο άμεσων και επιστάμενων ερευνών και αναζητήσεων, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία βαριοπούλα.
Σημειώνεται ότι ο 33χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Η 83χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου αφού της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αποχώρησε.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη