Λαμία - ΑΕΚ 0-1, με πέναλτι - φάντασμα (Highlights)

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Το γκολ πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με εύστοχο χτύπημα αμφισβητούμενου πέναλτι.
Η «Ενωση» βρίσκεται στην κορυφή με 10 βαθμούς ενώ ακολουθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με 8. Την 5η αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό και θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά στους 5 βαθμούς.
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Βασίλειος Καμπούρης (Ευβοίας)
4ος: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Ν. Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Πίτι (84′ Λινάρδος).
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες (46′ Γκάλο), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Μπακασέτας (72′ Χριστοδουλόπουλος), Κλωναρίδης (65′ Λιβάγια), Αραούχο.
Γκολ: 81′ πεν. Χριστοδουλόπουλος
Κάρτες: 54′ Πίτι, 60′ Κουκόλης, 80′ Ακόστα / 24′ Βράνιες, 74′ Τσόσιτς
Το live του αγώνα:
31ο λεπτό Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο ματς για την Λαμία και μάλιστα διπλή. Αρχικά ο Βασιλαντωνόπουλος από τα δεξιά έκανε το σουτ ο Ανέστης απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε στον Μπλάζιτς ο οποίος από το ύψος της περιοχής σούταρε λίγο πάνω από το δοκάρι της ΑΕΚ.
33ο λεπτό Σέντρα από τα αριστερά ο Λόπες που έχει βρεθεί μέσα στην περιοχή παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Αναστασιάδης διώχνει τη μπάλα.
55ο λεπτό Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Φάουλ από μακριά, διώχνει η άμυνα της Λαμίας η μπάλα θα φτάσει στον Μπακασέτα που έκανε το σουτ και έδιωξε η άμυνα της Λαμίας με τον Παντελιάδη πριν περάσει η μπάλα την τελική γραμμή.
72ο λεπτό Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ. Ωραία επίθεση από τα δεξιά και σέντρα προς τον Μάνταλο που θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος θα σώσει την ομάδα του από βέβαια παραβίαση.
80ο λεπτό Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ θα δώσει ο Βάτσιος. Ο Λιβάγια απέφυγε πανέμορφα τον Αναστιάδη, τον ανατρέπει έξω από την περιοχή και ο διαιτητής δίνει πέναλτι.
81ο λεπτό Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανάλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα στην άλλη γωνία απ’ αυτή που θα πέσει ο Παπαδόπουλος και έκανε το 1-0.
Newsroom: Αθήνα 9.84


Στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Λεβαδειακός-Ξάνθη            1-0
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός            1-0
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης  1-1
Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 1-0
Πλατανιάς-Κέρκυρα            0-0
ΑΕΛ-Ατρόμητος                0-0
Λαμία-ΑΕΚ                    0-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος       18/9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1 ΑΕΚ              10
2 Ολυμπιακός        8
3 ΠΑΟΚ              8
4 Πανιώνιος         7 -3αγ.
5 Λεβαδειακός       6
6 ΠΑΣ Γιάννινα      5 -3αγ.
7 Ξάνθη             5
8 Λαμία             4
9 Ατρόμητος         4
10 Κέρκυρα           4
11 Παναθηναϊκός      3
12 Πλατανιάς         3
13 Παναιτωλικός      2
14 Απόλλων Σμύρνης   2
15 Αστέρας Τρίπολης  2
16 Λάρισα            2
* Ο Παναθηναϊκός έχει -2 βαθμούς.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη