Συνελήφθησαν 6 άτομα για κλοπές σε Βοιωτία και Εύβοια και ένας «τσαντάκιας» στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν (6) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών, σε περιοχές της Βοιωτίας και Εύβοιας
Συνελήφθησαν, χθες (14-09-2017) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, καθώς και σήμερα (15-09-2017) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, συνολικά έξι (6) άτομα, εκ των οποίων τρεις αλλοδαποί και τρεις ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών. Επιπλέον ένας ημεδαπός κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα συνελήφθησαν:
  • (3) ανήλικοι αλλοδαποί, χθες το μεσημέρι σε παραλιακή περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, με τη συνδρομή Λιμενικών Αρχών, διότι αφαίρεσαν τσάντα λουόμενης αλλοδαπής, η οποία βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε νομότυπα.
  • 39χρονος ημεδαπός, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι αφαίρεσε από επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει και (2) μπαταρίες αυτοκινήτου, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του.
  • 45χρονη ημεδαπή, χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι αφαίρεσε από χημικό εργαστήριο της περιοχής, μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.
  • 32χρονος ημεδαπός, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι αφαίρεσε από οικία αλλοδαπού ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός, για αρπαγές τσαντών σε βάρος ανυποψίαστων πεζών κινούμενων γυναικών, σε περιοχές της Χαλκίδας
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) αρπαγές τσαντών και (2) απόπειρες, ενώ ε πιπλέον κατηγορείται και για κλοπή τροχοφόρου
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (14-09-2017) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για σωρεία αρπαγών τσαντών, σε βάρος ανυποψίαστων πεζών κινούμενων γυναικών, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.
Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 31χρονος την 06-08-2017, αφαίρεσε αρχικά μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία ακολούθως, το χρονικό διάστημα από 27-08 έως και 14-09-2017, διέπραξε συνολικά έξι (6) αρπαγές τσαντών, καθώς και δύο (2) ακόμη απόπειρες, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων γυναικών.
Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε, μετά από αρπαγή τσάντας 58χρονης ημεδαπής, χθες το πρωί στη Χαλκίδα και είναι αποτέλεσμα άμεσης κινητοποίησης και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε η ανωτέρω τσάντα, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.
Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε η κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία ομοίως αποδόθηκε νομότυπα.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή τροχοφόρου, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για συναφή και άλλα αδικήματα.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη