Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Δομοκού


ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
                         Δομοκός, 31.8.2017
Την   Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 και ώρα 13:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Δομοκού, με θέμα «Διατύπωση απόψεων και υποβολή προτάσεων επί της σύνταξης του προσχεδίου του Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018».
Ο Πρόεδρος της επιτροπής και Δήμαρχος Δομοκού, κ. Δημήτρης Τζιαχρήστας, αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους στη συνεδρίαση, προχώρησε στην ενημέρωση των μελών και παρουσίασε αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα επί του προσχεδίου του Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018.
Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης γνωμοδότησε θετικά επί της σύνταξης του προσχεδίου του Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018 και ακολούθησε διαλογική συζήτηση, κατά την οποία διατυπώθηκαν απόψεις από τα μέλη της επιτροπής και υποβλήθηκαν προτάσεις, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη και θα επεξεργαστούν από τα συλλογικά όργανα του Δήμου κατά την τελική του σύνταξη.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη