ΛΑ.Ο.Σ.: Τα θαλάσσωσαν με τις δηλώσεις τους οι υπουργοί της κυβέρνησης

Τα θαλάσσωσαν με τις δηλώσεις τους οι υπουργοί της κυβέρνησης

Δεν φτάνει που η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία με την ολιγωρία τους , άφησαν να καταστραφεί ο Σαρωνικός, έρχονται τώρα και μιλούν για ανάσταση, πάνω από το «πτώμα».

Ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής, προσπαθώντας να ρίξει «μαζούτ» στα μάτια του κόσμου, δεν δίστασε να στείλει τους πολίτες να κάνουν μπάνιο , αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην υγεία τους, ενώ σε ένα μήνα υπόσχεται ότι θα έχει αλλάξει η εικόνα στην ακτογραμμή.

Ενοχλήθηκε για τις επικρίσεις που δέχεται, γιατί συκοφαντείτε η χώρα στο εξωτερικό. Φαίνεται δεν βρήκε ακόμη χρόνο να δει, πως ταξιδεύουν σε όλα τα διεθνή μέσα οι φριχτές εικόνες , της μεγάλης οικολογικής καταστροφής .

Την άποψη του δεν συμμερίζεται ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης κ. Ξανθός , ο οποίος προειδοποιεί , ότι κάνεις δεν πρέπει να ψαρεύει ούτε να κολυμπά όπου υπάρχει μαζούτ , ενώ φοβάται ότι υπάρχει κίνδυνος να περάσει η ρύπανση στη διατροφική αλυσίδα.

Αποστάσεις επίσης πήρε και ο Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνης , ο οποίος φοβάται ότι μια τέτοια καταστροφή δεν μπορεί να μην έχει επιπτώσεις που θα εμφανίζονται μελλοντικά.

Μπρος στο κίνδυνο, ο σώζων εαυτόν σωθείτω.

Ας σοβαρευτεί επιτέλους η κυβέρνηση και ας αναλάβει μια φορά τις ευθύνες της .

Οι παραιτήσεις των υπευθύνων , είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει .

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.
Στερεάς Ελλάδος
Θ.Τουσιάδης

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη