Η Τσακίρης καινοτομεί και παρουσιάζει τα νέα Tsakiris Kettle Cooked Chips σε 2 μοναδικές γεύσεις

Η Τσακίρης πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά με τα νέα Tsakiris Kettle Cooked Chips
σε 2 μοναδικές γεύσεις!


Η Τσακίρης, καλωσορίζει στην οικογένειά των υψηλής ποιότητας chips της, τη νέα σειρά «Tsakiris Kettle Cooked Chips» και καινοτομεί για ακόμη μία φορά στην ελληνική αγορά! Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της κατηγορίας και παραμένοντας πιστή στο να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές μια διευρυμένη και σύγχρονη γκάμα προϊόντων, διαφορετικής παραγωγικής διαδικασίας, η Τσακίρης έρχεται να χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία στους λάτρεις των Premium Chips!

Τα Tsakiris Kettle Cooked Chips παράγονται από αγνά υλικά, με τον πιο φυσικό και απλό τρόπο: Προσεκτικά διαλεγμένες φρέσκες πατάτες κόβονται σε χοντρές ροδέλες και τηγανίζονται σιγά σιγά, σε μικρές ποσότητες, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να δημιουργήσουν λαχταριστά chips με αίσθηση χειροποίητου. Το αποτέλεσμα  της συγκεκριμένης παραγωγικής διαδικασίας είναι … έξτρα τραγανό και πεντανόστιμο!

Τα Tsakiris Kettle Cooked Chips μπορείτε να τα απολαύσετε σε δύο υπέροχες γεύσεις:

Tsakiris Kettle Cooked Chips με Θαλασσινό Αλάτι
Στα Tsakiris Kettle Cooked Chips, τα οποία ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερα τραγανή τους γεύση, το καστανόξανθό χρώμα και την αίσθηση χειροποίητων chips, προσθέσαμε Θαλασσινό Αλάτι και η γεύση απογειώθηκε κάνοντας τα ακόμα πιο απολαυστικά!



Tsakiris Kettle Cooked Chips με Λεμόνι, Ρίγανη και Πιπέρι
Στα Tsakiris Kettle Cooked Chips πρωταγωνιστούν νότες λεμονιού, ρίγανης και μαύρου πιπεριού, που διεγείρουν τις αισθήσεις και μας προσφέρουν απίθανες στιγμές απόλαυσης! Ένας πρωτότυπος γευστικός συνδυασμός που θα σας «μαγέψει»!

Τα πατατάκια Tsakiris Kettle Cooked Chips διαθέτουν ξεχωριστή γεύση προσφέροντας ένα πραγματικά, μοναδικό προϊόν για μεγαλύτερη και πιο τραγανή απόλαυση... ειδικά για αυτούς που προτιμούν σνακ υψηλής ποιότητας!
Ακολουθήστε μας:
Facebook: facebook.com/TsakirisChipsOfficial
Instagram: instagram.com/tsakiris_chips
YouTube: TsakirisChipsChannel

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη