«Ευρωπαϊκή Μέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς» την Τρίτη 17/10 στη Λαμία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Αξιότιμοι κύριοι,
Η 16η Οκτωβρίου έχει ορισθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από εισήγηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C.), ως
«Ευρωπαϊκή Μέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς».
Για την ημέρα αυτή, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στην Κοινωνία η Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Ε.Π.Φ) Λαμίας, και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων, συνδιοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και εκπαίδευσης του κοινού σε βασικές δεξιότητες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.ΠΑ), με τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Αναζωογόνησης 2015-2020.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 στην πλατεία Ελευθερίας, από τις 10:00πμ - 14:00μμ.
 
 Συγκεκριμένα, πιστοποιημένοι, εθελοντές, εκπαιδευτές θα ενημερώνουν – εκπαιδεύουν τους παρευρισκόμενους πολίτες στις βασικές αρχές Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και συγκεκριμένα: πώς να κρατήσουν στην ζωή κάποιον άνθρωπο με ποιοτικές θωρακικές συμπιέσεις, σε ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα.
Η παρουσία σας θα είναι για εμάς μεγάλη τιμή και χαρά. Άλλωστε, μόνο εάν ευαισθητοποιηθούμε σαν κοινότητα όλοι μαζί, συμβάλλουμε στην επιβίωση περισσοτέρων συνανθρώπων μας.
Ενημερώσου - εκπαιδεύσου για να σώσεις την ζωή ενός συνανθρώπου σου…
Του δικού σου ανθρώπου…
Σας περιμένουμε!
Εκ μέρους της Ε.Ε.Ε.Π.Φ Λαμίας
Κυπριώτης Σπύρος - Ανάγνου Γωγώ
τηλ. 6976974544 - 6984570442
ERC Directors
και η εκπαιδευτική ομάδα.
E-mail:eeepflam@gmail.com
Με την αιγίδα:

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη