Συνελήφθη 49χρονος στη Θήβα για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης, μεθαδόνης και ναρκωτικών δισκίων
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες (02-10-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ένας 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά την πραγματοποίηση προσωρινής στάσης λεωφορείου του Κ.Τ.Ε.Λ., σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διενεργήθηκε έλεγχος στον 49χρονο, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) φιαλίδια που περιείχαν ποσότητα υγρής μεθαδόνης, συνολικού μεικτού βάρους (192) γραμμαρίων, καθώς και μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 49χρονου, στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
  • (4) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (1,80) έως (2,60) μέτρα, καλλιεργημένα στην αύλιο χώρο αυτής,
  • (3) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (272) γραμμαρίων,
  • (1) τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης, σε φάση αποξήρανσης και
  • ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμθηκε προκειμένου να απολογηθεί αύριο, ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη