Έχασε 50 κιλά τρώγοντας μόνο πατάτες!

Spudfit
Έχασε 50 κιλά τρώγοντας μόνο πατάτες!

Ο Άντριου Τέιλορ έχασε 50 κιλά ακολουθώντας μια... εναλλακτική διατροφή και καταναλώνοντας πατάτες μαγειρεμένες με κάθε τρόπο! Όταν ξεκίνησε τη δίαιτά του, στις αρχές του 2016, ο Τέιλορ ζύγιζε 151 κιλά.
Ήταν εθισμένος στο junk food και έψαχνε τρόπο να μειώσει την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών και σκέφτηκε ότι η πατάτα «ήταν η καλύτερη επιλογή καθώς περιέχει πολλά καλά διατροφικά στοιχεία», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στην αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail.
«Περιέχουν υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, μέταλλα και πολλά ακόμα», προσέθεσε ο Τέιλορ.
Αυτή η «ακραία» διατροφή κατακρίθηκε από πολλούς διατροφολόγους στη μακρινή Αυστραλία, ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι που τουλάχιστον δεν αμφισβητούν την εγκυρότητά της. «Η παραδοσιακή λευκή πατάτα περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός για να φτιάξει τις πρωτεΐνες, να επισκευάσει τα κύτταρα και να καταπολεμήσει τις ασθένειες, έγραψε η δημοσιογράφος Ellen Airhart.
Ο Άντριου Τέιλορ δήλωσε ότι η δίαιτά του με βάση μόνο πατάτες τον βοήθησε να διαχειριστεί διάφορα προβλήματα υγείας και μάλιστα βελτίωσε τα επίπεδα της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης. Επίσης, πέραν του ότι έχασε περισσότερα από 50 κιλά, ο Τέιλορ δήλωσε ότι η αυτή η διατροφή τον βοήθησε να αποβάλλει την κατάθλιψη και το άγχος του.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη