Χαλκίδα: Κατασχέθηκαν αδασμολόγητος καπνός και 900 πακέτα τσιγάρων - Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Χαλκίδα, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνιακού κώδικα
Κατασχέθηκαν (4,5) κιλά αδασμολόγητου καπνού, (900)
πακέτα τσιγάρων & Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Συνελήφθησαν, χθες (11-10-2017) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 70χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνιακού κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε κατάστημα, ιδιοκτησίας του 70χρονου, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να μεταφέρει, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό του καταστήματος, (90) συσκευασίες που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό, συνολικού βάρους (4) κιλών και (500) γραμμαρίων.
Ακολούθως, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, όπου εντοπίστηκε και ο 70χρονος, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, σε αποθήκη αυτού, (900) λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία μόλις είχε προμηθευτεί από τον 36χρονο.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και τα προϊόντα καπνού, τα οποία θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη