Δήλωση του κ. Νίκου Στουπή επικεφαλής της παράταξης «Η Στερεά σε νέα τροχιά» για τη σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την Περιφέρεια

ΔΗΛΩΣΗ του ΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΠΗ
Επικεφαλής της παράταξης Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ
-----------------------------------------------------------------------------
«Η σφοδρή χαλαζόπτωση και οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν το προηγούμενο τριήμερο πολλές περιοχές δημοτικών ενοτήτων της Περιφέρειας μας , δημιούργησαν σημαντικά  προβλήματα στο οδικό δίκτυο, σε άλλες υποδομές  αλλά και ανυπολόγιστες ζημιές στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της περιοχής, ιδιαίτερα στην ελαιοκαλλιέργεια που βρίσκεται στο ευαίσθητο στάδιο της συγκομιδής ελαιοκάρπου .

Η  άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, ειδικά μετά από τα τόσα προβλήματα που έχουν βρει αντιμέτωπους τους αγρότες και κυρίως τους ελαιοπαραγωγούς τη φετινή χρονιά, οφείλει να αποτελέσει πρώτιστο μέλημα της πολιτικής της ηγεσίας.

Η καταγραφή της έκτασης των ζημιών, η παρέμβαση  του ΕΛΓΑ και των αρμόδιων κατά περίπτωση  φορέων για να κινήσουν  οι απαραίτητες διαδικασίες και ενέργειες επείγουν, και δεν χωρούν την οιανδήποτε αμέλεια ή καθυστέρηση.»
Λαμία  25/10/2017


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη