Χαλκίδα: Δύο συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί σε περιοχή της Χαλκίδας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Ο εντοπισμός και η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ενώ κατασχέθηκαν (131) γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (10-10-2017) το μεσημέρι, στην περιοχή Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 37 και 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Από τους αστυνομικούς προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τους κατηγορουμένους, σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε εντός διαμορφωμένης κρύπτης στο χώρο των αποσκευών, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (131) γραμμαρίων.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμθηκαν προκειμένου να απολογηθούν στον κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη