Γιάννης Σαρακιώτης: «Η ΕΡΤ επουλώνει τις πληγές της διακυβέρνησης Σαμαρά»


Γιάννης Σαρακιώτης: «Η ΕΡΤ επουλώνει τις πληγές της διακυβέρνησης Σαμαρά»
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης παραβρέθηκε στην καθιερωμένη εγκατάσταση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ Α.Ε. από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, η οποία έλαβε χώρα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.
Η ΕΡΤ δείχνει να ανακτά τη χαμένη της αξιοπρέπεια και σε αυτό το πλαίσιο, αναδιοργανώνεται και εκσυγχρονίζεται. Οι εποχές του «μαύρου» δείχνουν να έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, με νέα πρόσωπα και εκπομπές να δίνουν μια καινούρια πνοή στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Παράλληλα, επιλύονται εκκρεμότητες πολλών ετών και επιτέλους πραγματοποιείται ένας προγραμματισμός μακράς πνοής, με γνώμονα μια συνολική ανανέωση της στρατηγικής του οργανισμού.Δεν είναι άλλωστε, τυχαίες οι πρόσφατες – μεταξύ άλλων – αποφάσεις επανέκδοσης της ιστορικής «Ραδιοτηλεόρασης», επαναλειτουργίας του στούντιο στην οδό Μουρούζη και σύστασης ενιαίου newsroom για την υποδοχή των ειδήσεων για όλα τα μέσα της ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο). Όπως δήλωσε ο κ. Σαρακιώτης, «η ΕΡΤ επουλώνει τις πληγές της διακυβέρνησης Σαμαρά με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους να ατενίζουν πλέον το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία».
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη