ΕΛ.ΑΣ.: Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Διημερίδα στην Εύβοια

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Διημερίδα, χθες και προχθές (05 & 06 Οκτωβρίου 2017) στην Εύβοια, με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
  • «Προστασία και ενημέρωση ηλικιωμένων, για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης καθώς και
  • ενημέρωση ανηλίκων, για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο».
Η Διημερίδα οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαντουδίου την 05-10-2017 και στο Δημοτικό Θέατρο Λίμνης την 06-10-2017, από ώρες 10:00 έως 13:00.
Στην Διημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Χρήστος Καλυβιώτης, ενώ παρευρέθησαν επίσης ο Εφημέριος Πρωτοπρεσβύτερος, Πάτερ Ιωάννης Μάρκου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Νικολιδάκης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Σίδερης, και ο Αντιδήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Ιωάννης Χαλιούλιας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Μαντουδίου, Κωνσταντίνος Παπανέστης, ο Προεδρος του Χορευτικού Συλλόγου Μαντουδίου «ΜΑΚΙΣΤΟΣ», Ιωάννης Τσιρόγιαννης, η Πρόεδρος του Χριστιανικού Συλλόγου Μαντουδίου, Αιμιλία Αγγελή, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πολιτιστικών Φορέων και Συλλόγων, αλλά και Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.
Τις θεματικές ενότητες ανέπτυξαν, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλειος Παπακώστας, μαζί με τον Ψυχολόγο Αστυνόμο Β’ Γεώργιο Νάκο και τον Αστυφύλακα Μυθύμη Κωνσταντίνο της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο Υπαστυνόμος Β’ Γεώργιος Αλεξίου, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και η Ψυχολόγος - Κοινωνική Λειτουργός, Σταυρούλα Μεγαρίτη.
Την Διημερίδα παρακολούθησε μεγάλος αριθμός πολιτών και μαθητές Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν και παράλληλα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους, προκειμένου να διαμορφώσουν την άποψή τους για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.
Σημειώνεται ότι η προστασία των ηλικιωμένων, μαθητών και σχολείων, βρίσκεται μεταξύ των βασικών προτεραιοτήτων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και εντάσσεται στον κεντρικό πυρήνα του ενδιαφέροντός της.
Άλλωστε, η σημαντικότερη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, είναι η προστασία των συνανθρώπων μας και η δημιουργία ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.
Η Αστυνομία στη Στερεά Ελλάδα, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες ενημερωτικές δράσεις, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και για την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη