Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο ΚΕΥΠ στη Λαμία

Στην τελετή Ορκωμοσίας των 582 νεοσυλλέκτων οπλιτών της  2017 Ε΄ ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου παρέστη το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου,   ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

        Στην τελετή παρέστησαν επίσης μεταξύ άλλων ο Yποστράτηγος Τσιάλτας Αναστάσιος, Διευθυντής Σώματος Υλικού Πολέμου, ο Διοικητής του Κέντρου Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος, ο Υποδιοικητής Συνταγματάρχης Δημοσθένης Χασολάνης, ο Διοικητής της 695 Α.Β.Π. Αυλακίου Συνταγματάρχης Δημήτριος Νικολάου, ο Διοικητής της 63Μ.Ε. Συνταγματάρχης Δημήτριος Γουργιώτης,   σύσσωμοι οι   Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο Λιμενάρχης Στυλίδος Πλωτάρχης Στέφανος Καλαμίδας, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Σαρακιώτης και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ,  ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος,      ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της  Πυροσβεστικής του Λιμενικού, του Ερυθρού Σταυρού και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

          Αμέσως μετά την τελετή της Ορκωμοσίας ακολούθησε Στρατιωτική παρέλαση από Αξιωματικούς και νεοσυλλέκτους και στην συνέχεια  παρετέθη μικρή δεξίωση.

imfth.gr

















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη