Μιχάλης & Αλέξανδρος Τζουγανάκης LIVE - Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 - Τόπος Τεχνών «Χώρα»

ΜΙΧΑΛΗΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ LIVE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ


Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή.
 Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μετά την κυκλοφορία του διπλού digital album «Ζωντανή ηχογράφηση - Θέατρο Ερωφίλη», του νέου τραγουδιού «Αντέχω» και εν αναμονή του ολοκληρωμένου του album, θα εμφανιστεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου σε έναν αγαπημένο χώρο, τον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης.
Ο Μιχάλης πήρε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του, εναλλακτικό τρόπο.
Τόλμησε να τραγουδήσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά, φωνή του, και να παίζει το λαούτο με τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί στο παρελθόν ποτέ ξανά.
Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.
Μαζί του θα εμφανιστεί και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, όπου θα παρουσιάσει με τη σειρά του ένα μέρος από τα καινούργια του τραγούδια. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να τους απολαύσουμε μαζί επί  σκηνής και στο νέο τραγούδι που ηχογράφησαν πρόσφατα, με τίτλο «Ποιο είναι το χρώμα που αγαπάς».

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε στο 2231051075

«Το Χρώμα π΄ Αγαπάς» - Δείτε το Official Video Clip: https://www.youtube.com/watch?v=zu02_3_LuaY


Info:
Μιχάλης & Αλέξανδρος Τζουγανάκης Live
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017
Ώρα έναρξης : 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e-mail: info@xwra.gr


 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη