Τεχνική παρουσίαση του 6ου αγώνα ορεινού δρόμου «Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα» την Τετάρτη 29/11

Στα πλαίσια του 6ου αγώνα ορεινού δρόμου  «Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα»  που θα πραγματοποιηθεί στη περιοχή των Δελφών στις  3/12 σας ενημερώνουμε ότι  τη Τετάρτη 29/11/2017 η υπεύθυνη της διαδρομής  του αγώνα κα Ασημίνα Συλαίου σας περιμένει στο κατάστημα Runnerstore Κηφισίας 37Α Μαρούσι στις 18:30 για τη τεχνική  παρουσίαση του αγώνα και τη διανομή του πακέτου συμμετοχής. Θα δοθούν οδηγίες και λεπτομέρειες τόσο για τα διαδρομή των 25 Km και 10 km όσο και για ζητήματα που αφορούν τις εγγραφές, τις πληρωμές, τη μετακίνηση των αθλητών και τη διοργάνωση του αγώνα. Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα Κλέλια Χαρίση τόσο στην εκδήλωση της Τετάρτης όσο και στον αγώνα της Κυριακής.
Επίσης, να σας πληροφορήσουμε ότι οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και θα διαρκέσουν μέχρι τη Κυριακή 26/11. Σας υπενθυμίζουμε ότι έγκυρες θεωρούνται οι εγγραφές με την εξόφληση τους.
 Ευχαριστούμε πολύ τo Runnerstore που για ακόμα χρονιά βρίσκεται κοντά στους αθλητές.
Σας περιμένουμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για να ενημερωθείτε και να εξυπηρετηθείτε σε τεχνικά και άλλα θέματα του 6ου αγώνα ορεινού δρόμου «Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα»
          Με τιμή,
Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη