Πολλαπλά αγροτικά θέματα στην εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του «Astra tv»



ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ" ΤΟΥ "ASTRA TV"
Πολλαπλά αγροτικά θέματα
Τι προβλέπει η απόφαση για τις Ομάδες Παραγωγών, που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, που κυμαίνονται οι τιμές στο σύσπορο βαμβάκι, σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο και ποιες οι παραγωγές στη χώρα μας με αναλυτικούς πίνακες, που βρίσκονται οι προκηρύξεις των αγροτικών προγραμμάτων, ποιες τροποποιήσεις πρέπει να γίνουν στους νόμους, αναφορικά με τις κατασχέσεις των αγροτικών επιδοτήσεων και τι εξετάζει το υπ. Οικονομικών για το ακατάσχετο των λογαριασμών τους, που βρίσκεται το θέμα της στρεμματικής ενίσχυσης των Ελλήνων ροδακινοπαραγωγών, λόγω των ιστορικά χαμηλών τιμών και φυσικά ποιες πληρωμές αναμένονται να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Αυτά και άλλα πολλά και αποκαλυπτικά, θα αναλυθούν σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στην εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του «Astra tv», η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αγροτική έκφραση» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.
Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι:
-          Σάκης Μπαντής, γεωπόνος, ειδικός αναλυτής
-          Γιώργος Νικολόπουλος, αγρότης, μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας
-          Ντίνος Μακάς, γεωπόνος-μελετητής, συνεκδότης της εφημερίδας «Αγροτική έκφραση»
Τέλος, για τους φίλους αγρότες της εκπομπής εκτός Θεσσαλίας, μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκπομπή, μέσω ίντερνετ, στο www.astratv.gr, επιλέγοντας το live streaming.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη