Αναφορά - Αίτημα του κ. Στουπή προς τον Περιφερειάρχη για το μέτρο των Νέων Γεωργών

Αναφορά - Αίτημα του επικεφαλής της Παράταξης "Η Στερεά σε νέα Τροχιά", προς τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο. Ο κ. Στουπής αιτείται την άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας και της διαχειριστικής, για την πλήρη ενημέρωση όσον αφορά την πιθανή επαναπροκύρηξη του μέτρου των Νέων Γεωργών:



Α Ν Α Φ Ο Ρ Α       Α Ι Τ Η Μ Α

ΠΡΟΣ: Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη Κώστα

Λαμία 2/11/2017

Κε Περιφερειάρχη,

Ως γνωστό , η Περιφέρειά μας είναι μία ανάμεσα στις πέντε όπου μετά την ύπαρξη διαθεσίμων υπολοίπων  θα επαναπροκηρύξει το μέτρο των Νέων Γεωργών.
Προϋπόθεση για συμμετοχή  των υποψηφίων είναι η υποβολή από μεριάς τους Δήλωσης Ενιαίας Ενίσχυσης.
Ήδη από χθες 1/11 το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ άνοιξε για να υποδεχθεί σχετικά αιτήματα ανάμεσα στα άλλα και των υποψήφιων Νέων Γεωργών, και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι μόνο τις 26/11.
Όντας σε καθεστώς προδημοσίευσης του σχετικού μέτρου, αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή την επίσημη προκήρυξή του.

Κε Περιφερειάρχη,

Θεωρώ ως επείγουσα  και άμεσα αναγκαία την κινητοποίηση των υπηρεσιών μας και της διαχειριστικής, στην κατεύθυνση της μέγιστης προβολής και πληροφόρησης σε όλα τα μήκη και πλάτη των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας και με όλα τα μέσα, για το εν λόγω ζήτημα , ώστε να μην μείνει ούτε ένας ενδιαφερόμενος ανενημέρωτος , και να μην χάσει το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα ευρισκόμενος εκτός των τεθέντων ασφυκτικών χρονικών ορίων.
Ήδη άλλες Περιφέρειες έχουν κινητοποιηθεί σχετικά σε αυτή την κατεύθυνση.


ΜΕ ΤΙΜΗ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ
Επικεφαλής της Παράταξης
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη