Ολοκληρώθηκε σήμερα η διανομή κρέατος, ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους του ΚΕΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διανομή κρέατος, ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους του ΚΕΑ που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος TEBA

Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους, ολοκλήρωσε σήμερα την διανομή κρέατος, ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης που έχουν αιτηθεί και είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, που επισκέφθηκε το χώρο του Χαλκιοπούλειου Σταδίου όπου γίνεται η διανομή, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης επισήμανε: «αυτό πρέπει να τονίσουμε είναι ότι, χρόνια τώρα που διαρκεί αυτή η κρίση, ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, ένα μεγάλο τμήμα και της τοπικής μας κοινωνίας συνεχίζει να ζει σε συνθήκες φτώχειας. Η χώρα έχει ανάγκη από στρατηγική για να βγούμε από το αδιέξοδο. Ο Δήμος Λαμιέων, στα πλαίσια των περιορισμένων δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας που δοκιμάζεται».
Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη