Γ΄ Εθνική: «Πεντακάθαρη νίκη ο Αμβρυσσέας-Ανακοίνωση»

Το Δίστομο σήμερα πανηγυρίζει για μια απο τις σημαντικότερες νίκες - η πιο μεγάλη βάση ονόματος αντιπάλου - που εχει πετύχει ποτέ ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ στην 90χρονη διαδρομή του !!
- Μια ομάδα με παρουσίες σε εθνικά πρωταθλήματα η πιο παλιά ομάδα του Βόλου η Νίκη , τίμησε με κατάθεση στεφανιού την μνήμη των 228 συμπατριωτών μας στο μαυσωλείο Διστόμου, οπως αρμόζει σε ενα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο ! Μπράβο στη διοίκηση της !
 - Έκπληκτοι όμως μετα το σημερινό αποτέλεσμα διαβάζουμε σε μεγάλη μερίδα των sites που δεν βρίσκονταν κάν στο γήπεδο .. και ασχολούνται με τα ρεπορτάζ των αγώνων Γ’ Εθνικής- που για εμάς είναι πρωτόγνωρα και άγνωστα- να δημιουργούν κλίμα ! Να αφήνουν αιχμές - για το γκόλ που πέτυχε η ομάδα μας για το αν «πατούσε γραμμή η οχι» η κεφαλιά πάσα του παίκτη μας..πρίν σκοράρει ο Κέβι Χύσι !!!
Καμία αναφορά για την υπεροχή της ομάδας μας σε ολόκληρο τον αγώνα για τις περισσότερες τελικές ..
 - Καμία αναφορά για το πέναλτι μάρς στον Ντοσάντος στο στο Β’ ημίχρονο -έχουμε πεί ξανά για ουτοπία να κερδίσει ο Αμβρυσσέας πέναλτι .... «Έχουμε στις 7 αγωνιστικές 4 πέναλτι που δεν δόθηκαν ποτέ »
- Καμιά αναφορά για την άδικη αποβολή του προπονητή μας επειδή ζήτησε φάουλ σε μια φάση χωρίς προειδοποίηση , για την ευκολία που δίνονται οι κάρτες εναντίων μας για διαμαρτυρία !!!
Ο παρατηρητής για μια ακόμη φορά είπε για πέναλτι στη φάση του 75’ υπέρ τού Αμβρυσσέα !!
 - Ζητήσαμε το 50/50 , ζητάμε ισονομία , κερδίσαμε δίκαια και πεντακάθαρα , ας σεβαστούν ολοι οι εμπλεκόμενοι επιτέλους την προσπάθεια μας , μην πυροβολείτε άδικα έναν υγιή σύλλογο που πρεσβεύει πολλά περισσότερα απο ενα ποδοσφαιρικό σωματείο .. και αγωνίζεται να κερδίσει τα πάντα μέσα στο τερέν !
Σεβαστείτε μας !!!
Σεβαστείτε τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟ 1928»
Σεβαστείτε όλη την ιστορία του χωριού μας !

                                        Tο Δ.Σ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη