Ανακοίνωση Λεβαδειακού για τη διάθεση εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 3/11 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6/11 και ώρα 19:30  .
Οι τιμές:
ΘΥΡΑ 1 & 3: 10 ευρώ
Γυναικεία & Παιδικά:  1 ευρώ
V.I.P:  30 ευρώ
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την συνεχή υποστήριξη σας, σας προσφέρει ταυτόχρονα με την αγορά εισιτηρίων του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ –ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, εισιτήρια για τον αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ (3/12)  στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ.
*Η ανωτέρω προνομιακή  τιμή, θα διαφοροποιηθεί μετά το πέρας του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας για την έκδοση εισιτηρίων στα γραφεία της ΠΑΕ Λεβαδειακός, στην Πλατεία Μαγιάκου :
 Παρασκευή  3/11   10:00 έως 14:00 και 18:00 έως 20:30
Σάββατο  4/11       10:00 έως 14:00
Δευτέρα 6/11        10:00 έως 17:00
Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:
  • Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
  • Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
  • Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.
Προσέλευση στο γήπεδο:
  • Συστήνουμε να προγραμματίζετε την άφιξη σας στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση στις θύρες και καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά κατά την είσοδο σας από τα τουρνικέ της θύρας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη