Ο κ. Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης στο Γοργοπόταμο για τον εορτασμό της επετείου της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης


Για τον εορτασμό της επετείου της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης στο Γοργοπόταμο

Η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα όπου η συνεργασία των ανθρώπων, τόσο με διαφορετικές αντιλήψεις όσο και διαφορετικών πολιτικών προσεγγίσεων, έφεραν ευεργετικά αποτελέσματα για την Ελλάδα.
Η σύμπραξη δύο διαφορετικών κόσμων για την εποχή εκείνη, όπως τον έβλεπαν οι αγωνιστές της αντίστασης, στο σημείο αυτό εδώ, έδωσε το καίριο πλήγμα στον φασιστικό επεκτατισμό αλλά και το μήνυμα ότι μας ενώνουν κοινές αξίες.
Με το ίδιο όραμα αλλά και αντίληψη για τα οφέλη τόσο του διαλόγου όσο και της ειλικρινούς συνεργασίας για το κοινό καλό, εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταθέτουμε τόσο φόρο τιμής στους αγωνιστές εκείνους, όσο και τις πολιτικές και ηθικές αξίες που μας διέπουν στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι συμπολίτες μας να βρουν τους άξιους αγωνιστές της δικιάς μας εποχής έτσι ώστε οι θυσίες μας να οδηγήσουν την Ελλάδα στην νέα απελευθέρωση, στην απελευθέρωση από τα μνημόνια αλλά και στην απελευθέρωση της Ελληνικής δημιουργικότητας.
Στην  εκδήλωση ο κ. Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παναγιώτη Καμμένου.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη