Στο σκοτάδι για πάνω από δύο ώρες η μισή Λαμία από βραχυκύκλωμα

Και ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής  γυρω στις 6 το απόγευμα έσβησαν τα φώτα σε  στη  μισή Λαμία. Από τα Γαλανέικα μέχρι την πλατεία Ελευθερίας  η πόλη βυθίστηκε ξεφνικά στο σκοτάδι. Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε ασανσερ, επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να δουλέψουν στο κέντρο της πόλης, νοικοκυριά δεν μπορούσαν να ζεσταθούν και τα τηλέφωνα διαμαρτυριας στη ΔΕΗ φυσικά δεν σταματούσαν.
Απο πηγές της ΔΕΗ  έγινε γνωστό ότι η διακοπή οφείλονταν  σε  σε μικροέκρηξη σε υπόγειο δίκτυο  που κατέστρεψε αγωγό υψηλής τάσης. Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες  μέχρι να δοθεί ρεύμα από εναλλακτικό δίκτυο .
Σύμφωνα με τον Δ/ντή της ΔΕΔΔΗΕ  δόθηκε προσωρινή λύση και το πρωί της Δευτέρας θα γίνει και η μόνιμη αντικατάσταση της βλάβης ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επαναληφθεί  κάποια διακοπή εξαιτίας της επιβάρυνσης  στο δίκτυο τις νυχτερινές ώρες από τη λειτουργία κλιματιστικών κι άλλων ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων.

http://altpressfthiotida.com/

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη