Ανακοίνωση του Δήμου Μακρακώμης για το κλείσιμο του ξενοδοχείου «Θερμαί Πλατυστόμου»

Ανακοίνωση του Δήμου Μακρακώμης για το κλείσιμο του ξενοδοχείου «Θερμαί Πλατυστόμου»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως όλοι πληροφορηθήκαμε και έγινε γνωστό, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 ο μέχρι πρότινος μισθωτής - διαχειριστής του ξενοδοχείου ΘΕΡΜΑΙ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ, ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι παύει τις εργασίες του, λόγω οικονομικών δυσκολιών.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μακρακώμης ενημερώνει ότι ήταν σε γνώση της η εξέλιξη αυτή ως ενδεχόμενο λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι από πλευράς μας έγινε ότι ήταν πολιτικά και υπηρεσιακά δυνατό (επαφές με υπηρεσίες, ρύθμιση χρεών κτλ) για να στηρίξουμε την επιχείρηση ώστε να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη καθώς και την επιλογή της το εργατικό προσωπικό να είναι από την περιοχή. Δυστυχώς για όλους μας οι προσπάθειες αυτές φαίνεται ότι δεν απέδωσαν και βάρυναν τα οικονομικά της στοιχεία.
Δηλώνουμε ότι ήμασταν και θα είμαστε παρόντες σε οποιαδήποτε προσπάθεια επαναλειτουργίας της επιχείρησης και της προστασίας των εργαζομένων και για αυτό το λόγο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα τεθεί θέμα προς συζήτηση ώστε να υπάρξει ενημέρωση και προτάσεις προς την κατεύθυνση της επαναλειτουργίας της επιχείρησης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΥΜΙΟΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη