Η HotelBrain Χρυσός Χορηγός της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της Ελληνικής Γαστρονομίας και των Ελλήνων παραγωγών, η διεθνώς πολυβραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός την 5η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
Η HotelBrain, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τη δημιουργική ανάπτυξη της εγχώριας γαστρονομίας και τις σημαντικές προσπάθειες των παραγωγών της περιφέρειας, δίνοντας το δυναμικό της «παρών» ως Χρυσός Χορηγός στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία διοργανώνεται με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά, η HotelBrain συμμετέχει με διπλή ιδιότητα, ως εκθέτης αλλά και ως Χρυσός Χορηγός. Το γεγονός αυτό έρχεται να εκπληρώσει την καθορισμένη στρατηγική της να στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις της περιφέρειας, και πιο συγκεκριμένα δύο από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της χώρας μας, τον κλάδο του τουρισμού και της γαστρονομίας.
Βασική προτεραιότητα της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία συγκεντρώνει περισσότερους από 300 Έλληνες παραγωγούς είναι η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, η τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας μέσα από τις σημαντικές δράσεις της, ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT #JobDays και τον διαγωνισμό μαγειρικής «Greek Chef» που αποτελούν πόλο έλξης νέων ανθρώπων με γνώσεις, κατάρτιση και δημιουργικές τάσεις.

 Λίγα λόγια για τη HotelBrain
H HotelBrain είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που εξειδικεύεται στην διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (HotelBrain Development/Consulting). Η εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα εξατομικευμένων προϊόντων στην υπηρεσία των ιδιοκτητών ξενοδοχείων προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησής τους. Αυτή τη στιγμή, η ΗotelBrain διαχειρίζεται ξενοδοχεία σε περισσότερους από 64 προορισμούς σε 10 χώρες.
Σημαντικός πυλώνας της HotelBrain είναι η θυγατρική εταιρεία HotelBrain Capital η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της 40 ξενοδοχειακά καταλύματα ανά την Ελλάδα, με στόχο να αγγίξει τα 60 μέσα στην επόμενη τριετία.
Επιπλέον, η HotelBrain διαθέτει το HotelBrain Braining Centre, το οποίο αποτελεί πρότυπο Κέντρο Πρακτικής, Πραγματικής και Βιωματικής Κατάρτισης και ως στόχο έχει την βέλτιστη, αποτελεσματική και ποιοτική προετοιμασία της μελλοντικής βασικής ομάδας Management της HotelBrain.
Στις υπηρεσίες της HotelBrain σημαντικό ρόλο παίζει η HotelBrain Investments που ως στόχο έχει τη δημιουργία ξενοδοχείων-προτύπων μέσω της ολοκληρωμένης εφαρμογής του μοντέλου διαχείρισης της HotelBrain.
Τέλος, η HotelBrain International Ltd - ο διεθνής πυλώνας της HotelBrain- είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχείων μέσω του turn-around management και της στοχευμένης στρατηγικής ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων, με τρέχοντα έργα σε περισσότερες από 10 χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ιταλία, Μαρόκο, Κύπρος, Σερβία, Μοντενέγκρο, Λίβανο, Τουρκία. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη