To πρόγραμμα του 6ου αγώνα ορεινού δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα»



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ»

      Η Οργανωτική επιτροπή του 6ου αγώνα ορεινού δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα» σας ενημερώνει για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα  την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.
           Η αναχώρηση των λεωφορείων από την Αθήνα με προορισμό τους Δελφούς θα πραγματοποιηθεί στις 3/12/2017 στις 5:45 π.μ. με σημείο αναχώρησης το Σύνταγμα (παρκινγκ Φιλελλήνων). Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διαδοχικές στάσεις επιβίβασης των αθλητών στο Νοσοκομείο Υγεία, στη Γέφυρα της Βαρυμπόμπης και στο Σχηματάρι (Olympus Plaza).
        Το αντίτιμο του εισιτηρίου για τους αθλητές του αγώνα αλλά και για τα μέλη της οικογένειας τους που ενδεχομένως θα θέλουν να μετακινηθούν μαζί τους ορίζεται στα 8 ευρώ το άτομο σύνολο. Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα του αγώνα (http://www.deucalionrace.gr)  θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής στον αγώνα αλλά και για τον τρόπο πληρωμής του αντιτίμου της συμμετοχής και της μετακίνησης. Η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής θα κλείσει τη Κυριακή 26/11 και οι εγγραφές  θα θεωρούνται έγκυρες με την εξόφληση τους.
Με την επιβίβαση του συνόλου των αθλητών στα λεωφορεία ξεκινάει το ταξίδι με προορισμό τους Δελφούς.
       Να σας ανακοινώσουμε ακόμη ότι τόσο η  εκκίνηση όσο και ο τερματισμός του αγώνα  θα λάβουν χώρα στη περιοχή των Δελφών, στην είσοδο του Μουσείου Αγγέλου Σικελιανού, , θέλοντας με αυτόν τον τρόπο φέτος να τιμήσουμε τα 90 χρόνια από τις Δελφικές εορτές. Η εκκίνηση της διαδρομής των 25χιλ. θα πραγματοποιηθεί στις 9:30π.μ. (με χρονικό όριο. 1 ώρα και 20 λεπτά στα 5χιλ) και στη συνέχεια, στις 10:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση της διαδρομής των 10χιλ.
       Διευκρινίζουμε ότι στον αύλειο χώρο του Μουσείου Άγγελου Σικελιανού, θα λειτουργεί και η γραμματεία του αγώνα από τις 7:30π.μ. – 10:00π.μ για παραλαβή αριθμών συμμετοχής και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστεί κάποιος αθλητής. Επίσης, γραμματεία θα λειτουργήσει και από την προηγούμενη μέρα 2/12 στο ξενοδοχείο Ηνίοχος 18:00 – 21:00 για παραλαβή νούμερου συμμετοχής, για επεξηγήσεις σχετικά με τη διαδρομή και το πρόγραμμα και κάθε δυνατή βοήθεια προς τους συμμετέχοντες.
      Μετά τον τερματισμό των αθλητών και για τις δυο κατηγορίες διαδρομής, θα πραγματοποιηθεί  Pasta Party στο ξενοδοχείο Ηνίοχος. Με τη λήξη θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές των μεταλλίων στο προαύλιο χώρο του Μουσείου για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν έγκυρο τερματισμό. Στις 17:00μ.μ., οι αθλητές θα πρέπει να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για την επιστροφή τους στην Αθήνα.
     Στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν νέα δελτία τύπου και ανακοινώσεις με αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήξη υποβολής των δηλώσεων, το τρόπο παραλαβής των αριθμών συμμετοχής, τη τεχνική παρουσίαση του αγώνα, την ώρα διέλευσης των λεωφορείων από κάθε στάση.
     Ραντεβού στους Δελφούς τη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, για μια όμορφη και ασφαλή διαδρομή του αγώνα ορεινού δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα».

Η Οργανωτική Επιτροπή:
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ-ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ  ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ
ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
     Τηλέφωνα επικοινωνίας:
 6939209980,     2265083101 – 6944396196
                     e-mail: deucalionrace@gmail.com

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη