Header Ads

Μακαρόνια με κεφτεδάκια γαλοπούλας

Υλικά

 1 πακέτο σπαγγέτι Melissa
για τη σάλτσα

  • 1/4 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 400 γρ. ντομάτες ή αποφλοιωμένα ντοματάκια
  • λίγο αλάτι
  • λίγο φρέσκο πιπέρι
  • λίγη ζάχαρη
για τα σουτζουκάκια

  • 2 σπαράγγια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 600 γρ. κιμά γαλοπούλας
  • 1 αυγό
  • 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
  • λίγο αλάτι
  • λίγο φρέσκο πιπέρι
  • λίγη ρίγανη
  • λίγο αλεύρι

Εκτέλεση

για τη σάλτσα
Ρίχνουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις σοταριστούν, ρίχνουμε την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη και 2 κούπες νερό και δυναμώνουμε τη φωτιά.
για τα σουτζουκάκια
Βάζουμε στο μπλέντερ τα σπαράγγια, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα πολτοποιούμε. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με τον κιμά, το αυγό, την φρυγανιά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
Τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα (η οποία έχει πάρει βράση). Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα μαγειρεύουμε για μία ώρα (προσθέτουμε νερό όταν χρειάζεται).
Τα σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.

mamaknows.olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Από το Blogger.