Πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

3o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ξενοδοχείο HILTON, ΑΘΗΝΑ, 22-24/2/2018

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων, στο ξενοδοχείο HILTON, στην Αθήνα.
Ο κύριος στόχος του Συνεδρίου ήταν η παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, και η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στις διαφορετικές ειδικότητες που ασχολούνται με τον εν λόγω τομέα.
Τα Fertilovit  υποστήριξαν ενεργά την επιστημονική εκδήλωση, παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά προϊόντα τους, που συμβάλλουν θετικά στην ομαλή λειτουργία του ανδρικού και γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος, προσφέροντας στους ιατρούς εξατομικευμένες λύσεις για τους ασθενείς τους.
Ασφάλεια, Εξατομίκευση, Ποιότητα και Αποτελεσματικότητα, αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που φάνηκε πως αναζητούν οι ειδικοί στα συμπληρώματα διατροφής που προορίζονται για το αναπαραγωγικό σύστημα, και τα Fertilovit καλύπτουν πλήρως αυτές τις προϋποθέσεις.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κα Βασιλική Τρίμη BSc MSc, μοριακή βιολόγος - κλινική διατροφολόγος, Υπεύθυνη Επιστημονικής Επικοινωνίας των Fertilovit, “ Με αφορμή την παρουσία μας στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, διαπιστώσαμε, για άλλη μια φορά, πόσο σημαντική μπορεί να αποβεί η εξειδικευμένη διατροφική υποστήριξη στην αναπαραγωγική υγεία. Πράγματι, τα ορθομοριακά σκευάσματα Fertilovit, με τον μοναδικό συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών, υψηλής συνεργιστικής δράσης και βιοδιαθεσιμότητας, αποτελούν ασπίδα προστασίας της αναπαραγωγικής ικανότητας, καθώς προστατεύουν τα αναπαραγωγικά κύτταρα από οξειδωτικούς παράγοντες και γήρανση, διασφαλίζοντάς τους ομοιόσταση και ορθή λειτουργία.”
Όλα τα προϊόντα Fertilovit Nutraceuticals κατασκευάζονται σύμφωνα με προηγμένες ορθομοριακές πρακτικές. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και το μέγιστο όφελος των τελικών προϊόντων, επιλέγονται και χρησιμοποιούνται μονάχα συστατικά με ανώτερη καθαρότητα, αποτελεσματικότητα και βιοδιαθεσιμότητα. Η κατασκευή των προϊόντων είναι σύμφωνη με την ορθή παρασκευαστική πρακτική (GMP) και κάθε παρτίδα ελέγχεται επιπλέον από ανεξάρτητα, πιστοποιημένα εργαστήρια για να εξασφαλιστεί η καθαρότητα και να διασφαλιστεί η ποιότητα.
Τα περισσότερα συμπληρώματα προστατεύονται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και η εταιρεία επενδύει διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη. Τα συμπληρώματα διατροφής Fertilovit πωλούνται αποκλειστικά στα φαρμακεία για μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη