Συνελήφθη 41χρονος στο Καλαπόδι Φθιώτιδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ζωοκλοπές

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός στο Καλαπόδι Φθιώτιδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ζωοκλοπές
Εξιχνιάσθηκαν (2) περιπτώσεις ζωοκλοπών, από ποιμνιοστάσιο στο Ζέλι Φθιώτιδας και αποδόθηκαν (4) αίγες στον ιδιοκτήτη τους
Επίσης κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, μαχαίρι, φυσίγγια και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
Συνελήφθη, χθες (07-03-2018) το πρωί στο Καλαπόδι Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και δύο ζωοκλοπές.
Ειδικότερα, ο 41χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι, δύο φυσιγγιοθήκες, κυνηγετικά φυσίγγια και ένας φακός κεφαλής.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι από ποιμνιοστάσιο ημεδαπού στο Ζέλι Φθιώτιδας, ο 41χρονος αφαίρεσε την 02-03-2018 και τον Φεβρουάριο του 2016, συνολικά (9) αίγες, εκ των οποίων οι (4) βρέθηκαν σε ποιμνιοστάσιο του συλληφθέντα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ο 41χρονος χρησιμοποίησε ως μέσο διευκόλυνσης της ζωοκλοπής που διαπράχθηκε την 02-03-2018.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη