Λειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (ΠΕΛ) – «Απανωτές παραιτήσεις μελών ΔΣ σε υπό παραίτηση πολιτική ηγεσία»

Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστου Σταϊκούρα
 Λειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (ΠΕΛ) – «Απανωτές παραιτήσεις μελών ΔΣ σε υπό παραίτηση πολιτική ηγεσία»

Η σημερινή Κυβέρνηση, και στο ζήτημα της λειτουργίας της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, δείχνει – επί μακρόν – να μην έχει κανένα σχεδιασμό.
Αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα από την απόφαση παραίτησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Έκθεσης, στην οποία τα διορισμένα μέλη του καταγγέλλουν τη μη ύπαρξη οργανωμένου Κυβερνητικού σχεδίου.
Η ανωτέρω απόφαση ήταν απλώς το επιστέγασμα της αδυναμίας της Κυβέρνησης να δώσει ουσιαστική λύση σχετικά με την οργάνωση, τη λειτουργία και τον προγραμματισμό της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπως αυτή είχε ήδη διαφανεί και στις αόριστες, ασαφείς και διαχρονικά πανομοιότητες απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχω θέσει, μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, προς την – επίσης σε παραίτηση – πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης (Ερώτηση 7003/14.07.2016, Ερώτηση 6347/14.06.2017, Ερώτηση 2795/22.1.2018, Ερώτηση 3722/23.2.2018).
Η Κυβέρνηση μετά και από αυτή την εξέλιξη, τη 2η παραίτηση μελών Δ.Σ. επί ημερών διακυβέρνησής της, καλείται να δώσει μια σαφή και ουσιαστική απάντηση αν προτίθεται να αναλάβει συγκεκριμένη πρωτοβουλία για την επίλυση του ζητήματος ή θα αφήσει την ΠΕΛ να σέρνεται ως «ακυβέρνητο καράβι», οδηγώντας την στην πλήρη απαξίωση και κατάργησή της.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη