Αγρότης εκ Δομοκού διαμαρτύρεται για τους Πλειστηριασμούς

Αγρότης διαμαρτύρεται για τους Πλειστηριασμούς 

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ένα από τα δυο προαπαιτούμε να που εκκρεμούσαν  αλλά και η βασική αιτία για να παγώσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου η δόση των 5,7 δισ. Ευρώ. Φαίνεται κρίσιμο θέμα για τους θεσμούς είναι να υπάρχει κανονική ροή πλειστηριασμών κάθε μήνα σε όλες τις περιφέρειες, έτσι ώστε να αποκατασταθεί σταδιακά η κανονικότητα πανελλαδικά.
Ιδού όμως τα αποτελέσματα: εκατοντάδες ακίνητα στο σφυρί!
Για ολόκληρο τον Μάρτιο έχουν αναρτηθεί 886 πλειστηριασμοί όταν μια εβδομάδα νωρίτερα, όπως γράφουν τα ΝΕΑ, ήταν 639. Την ίδια ώρα ξεπέρασαν τους 300 οι συμβολαιογράφοι που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών-Πειραιάς καθώς εντάσσονται και οι συμβολαιογράφοι της περιφέρειας. Όλα αυτά βλέπει ο αγωνιστής αγρότης από την Άνω Αγόριανη  Δομοκού Δημήτριος Παπαγυιός  και αποφάσισε να στείλει μια «φαρμακερή» επιστολή προς τον πρόεδρο της Κεντρικής Ευρωπαϊκής τράπεζας.                                                                                     
 Ο Δημήτρης Παπαγυιός φτωχός αγροκτηνοτρόφος μα με πλούσια προσόντα και καρδιά, άνθρωπος αγνός, πιστός στις Ελληνορθόδοξες  Παραδόσεις δεν έχει σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για το γενικότερο καλό του τόπου του. Η αγάπη του για τον γενέθλιο τόπο και η οικογενειακή του παράδοση τον ωθούν στο καλό!
Παραθέτουμε την επιστολή προς Τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  Κο Μάριο Ντράγκι
 
Παπαγυϊός Δημήτριος
Άνω Αγόριανη Δομοκού
Τ.Κ. 350 100
Προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής κεντρικής Τράπεζας
                       Κο  Μάριο Ντράγκι
           
                      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
                      1.Πρωθυπουργό : κ. ΑλέξηΤσίπρα             
                      2. Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο
             Κύριε Πρόεδρε είμαι 72 χρονών  Έλλην Αγρότης και παρακολουθώ
στενά  τις εξελίξεις του εξωτερικού  χρέους της Ελλάδος και της διαπραγμάτευσης που γίνεται μεταξύ Ελλάδος και πιστωτών Δανειστών. Κύριε Πρόεδρε έχετε μεγάλη ευθύνη  για το χρέος της Ελλάδος και το γνωρίζετε , και αντί να βγείτε και να πείτε στον Ελληνικό λαό πως δημιουργήθηκε το χρέος αντίθετα , Επιβάλλετε με Μεγάλη Ατιμία στους χρεωμένους Έλληνες που εσείς τους χρεώσατε , Επειγόντως να γίνουν πλειστηριασμοί . Καταλάβατε τι κάνατε ; κατά την γνώμη μου ΟΧΙ.
             Σας γράφω και σας λέγω Κύριε Πρόεδρε , ότι κηρύσσετε εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα , ο Νοών Νοήτο . Να επέμβετε αμέσως και να ανακαλέσετε τους πλειστηριασμούς  προτού είναι αργά.
            Με οργή περιμένω αυτόματη ανάκληση Πλειστηριασμού και απάντησή σας, οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν τα πάντα για τους πάντες.
                       
     Παπαγυιός Δημήτριος
   Έλλην Αγρότης 72 χρονών           
    Γιός πολεμιστή Μικράς Ασίας 1918-1923
    & 1940-1944.             

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη