«Μήπως τώρα φαίνεται καθαρά ΤΙ ζητούσα; Το ξαναζητώ», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Μήπως τώρα
φαίνεται καθαρά ΤΙ ζητούσα; Το ξαναζητώ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Ως γνωστόν, «Αν ανοίξω την κάνουλα μεταναστών δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε» …. έφη ΤΩΡΑ Αφέντης ο Ερντογάν…. Το λέει στην… Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα πρώτα το «τσουνάμι». Το Καστελόριζο το δείχνει σε ΑΟΖ της Τουρκίας, ΤΩΡΑ. Με τίτλο «Το κόστος του Ερντογάν» είχα τότε… πριν έτη δημοσιεύσει. ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ κόστος του «λαού του» «κατακτά» τα Νησιά Ελλήνων ο… Βάρβαρος εξαπολύοντας εναντίον τους τις απελπισμένες Ψυχές «ξένων λαών - προσφύγων». ΤΩΡΑ ένα απλό σκηνοθετημένο «ναυάγιο» στη γραμμή συνόρων «των ψαριών στη θάλασσα του Αιγαίου που ζουν ελεύθερα ΧΩΡΙΣ να υπάρχουν σύνορα» αρκεί για την «αιτία ή αφορμή Πολέμου» για το ΠΟΙΟΣ θα διασώσει τους ναυαγούς δηλαδή «εντός συνόρων ΠΟΙΟΥ έχουν ναυαγήσει». Και το… άνοιγμα της «στρόφιγγας προσφυγιάς» γίνεται το «τσουνάμι» να πνίξει ως «συμμαχικά στρατεύματα κατοχής του Ερντογάν» όποιο Νησί επιλέξει, ως πρώτη γραμμή επίθεσης του με «Ανθρώπινη Λόγχη» απελπισμένων Ψυχών προσφύγών κι’ όχι Τούρκου – Λαού Του. Ποιο το κόστος για τον Ερντογάν όταν εξαπολύει «άθελά τους» «ξένους αμάχους εναντίον…. εχθρού του»; μηδενικό για τον «λαό Του» στο ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ επίθεσης του με «στρόφιγγα μεταναστών η Ανθρώπινη Λόγχη … εκατομμυρίων…» ΤΩΡΑ το ΦΩΝΑΖΕΙ. «Το Καστελόριζο με ενδιαφέρει», «Η Θράκη με ενδιαφέρει» ζητούσα «εξηγήσεις» ΤΟΤΕ πριν χρόνια από… εκπροσώπους Λαού – Έθνους που ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ υπάρχω και ΔΡΩ ΕΔΩ αλλά ούτε «τοπικώς» απάντηση ΟΥΔΕΝΟΣ.
ΤΩΡΑ που τόσο καθαρά γίνεται αντιληπτή ως ΑΝΑΓΚΗ η παληότερη πρόταση για «συμπαράταξη πολιτών» με ευεργετικά πολλών και ποικίλων αποτελεσμάτων μιας διοργάνωσης «Ασκήσεων παλλαϊκής ετοιμότητας» με συμμετοχή ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ στην ΠΡΑΞΗ για την αντιμετώπιση «ΕΚΤΑΚΤΩΝ κινδύνων από το… εσωτερικό ΚΑΙ το εξωτερικό οποιουδήποτε ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΥ οποιωνδήποτε οποθενδήποτε προερχομένων εναντίον μας», ΤΩΡΑ την επαναφέρω, ελπίζοντας πως θα υλοποιηθεί με πρωτοβουλία καθοδήγηση των αρμοδίων Αρχών και Υπηρεσιών (ομοίως ΚΑΙ «εκτάκτων φυσικών κινδύνων»). Έχω αναφερθεί αναλυτικά και τα όποια αρνητικά από φόβους και φοβίες θα αντισταθμιστούν από την αποτρεπτική Δύναμη μας εναντίον επιβουλεων ως ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κοινωνίας και οφέλη από καθ’ εαυτήν την ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ με συνοχή ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  μας Σπουδαίων Κοινών Σκοπών.
Η «Πράξη Φωτός» είναι μια πολύ καλή αφύπνιση προς ΚΟΙΝΗ πράξη – ενέργεια – Συμμετοχή ΟΛΩΝ στο καλύτερο και σε μια Άμυνα από κοινού Ανθρώπων – Πολιτών – Οργανωμένης Κοινωνίας με Φως Ψυχής και Νου ΤΟΥΣ για το καλύτερο, την Ευτυχία με την απόλαυση Αγαθών Ειρήνης και Δημιουργίας στην Κοινωνική Ζωή μας με όφελος για ΟΛΟΥΣ, με ενότητα ΟΛΩΝ και με ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ μας. Πιστεύω θα επαναληφθεί.
Αναγκαία η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ στη «σημερινή συγκυρία» των Αρχαίων Αμφικτυονιών ΕΔΩ στον Δήμο της ΕΔΡΑΣ της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας στην Αρχαία Ανθηλη. Η ΠΡΟΒΟΛΗ των Αρχών – Αξιών και ΔΡΑΣΗΣ εντός του Πνεύματος Αμφικτυονιών των τότε «συμμάχων και συνέδρων στην Ειρηνική διευθέτηση διαφορών Κρατών – Πόλεων μεταξύ τους στις Αμφικτυονίες», είναι επιβεβλημένη στη σημερινή ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ τους από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ Οργανισμούς ΕΙΡΗΝΗΣ και ΑΜΥΝΑΣ εναντίον Βαρβαρισμών. Προς επιστροφή σε Αρχές-Ρίζες ΤΟΥΣ στις Αμφικτυονίες Ενώσεων: Ευρωπαϊκή Ένωση – ΟΗΕ – ΝΑΤΟ ως Αμυντικής Συμμαχίας θα ήταν ΠΟΛΥ χρήσιμη διότι: Η Ειρηνική διευθέτηση ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ κυρώσεις και Πόλεμο από ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους «συμμάχους» εναντίον ΟΠΟΙΟΥ Κράτους – Μέλους Αμφικτυονιών ΔΕΝ τηρούσε… μετά… τα συμφωνηθέντα μεταξύ τους εν ΕΙΡΗΝΗ. Και ΟΛΑ τα υπόλοιπα ΜΕΛΗ της… Συμμαχίας – Αμφικτυονιών στρέφονταν ΟΛΑ ΜΑΖΙ εναντίον του ενός Μέλους που «έσπαγε την ειρηνική διευθέτηση και τις… “διεθνείς τότε” Συμφωνίες μεταξύ Κρατών- πόλεων-συμμάχων-συνέδρων». Σήμερα, αντίθετα, η … «Συμμαχία» δεν επεμβαίνει εναντίον Μέλους της που δεν τηρεί τους Κανόνες Ειρήνης μεταξύ Κρατών-Μελών της Συμμαχίας, αλλά στρέφεται εναντίον άλλου Μέλους.
Η ΕΔΩ σύμπτωση στον ΙΔΙΟ όμορο χώρο ως ενιαίο Συμβολικά χώρο «Αμφικτυονιών - Θερμοπυλών - Λεωνίδα» με σύνδεση μεταξύ τους, είναι μια μοναδική ευκαιρία ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ από ΕΔΩ και ΔΙΕΘΝΩΣ εντός του ΙΔΙΟΥ Δήμου (Λαμιέων) ΚΑΙ της «Ειρηνικής διευθέτησης διαφορών» αλλά ΚΑΙ ΜΑΖΙ «Λεωνίδας – Πολεμιστές αξεπέραστοι – Υπερασπιστές Ελευθερίας και Πολιτισμού, με Πόλεμο εναντίον οποιουδήποτε επιτιθέμενου Βαρβαρισμού “έσωθεν και έξωθεν”».
Επαναφέρω, λοιπόν, ΚΑΙ ΤΩΡΑ την «παλλαϊκή συμπαράταξη ΠΟΛΙΤΩΝ» με Ασκήσεις Ετοιμότητας ΟΛΩΝ μας υπό την καθοδήγηση των αρμοδίων Αρχών– Υπηρεσιών ως ΕΝΟΤΗΤΑ Δύναμής μας και Άμυνας ΚΑΙ με αξιοποίηση ΔΙΕΘΝΩΣ προβάλλοντας τη ΔΥΝΑΜΗ Αρχών και Αξιών – Κανόνων «Αμφικτυονιών Ειρήνης» μεν, αλλά ΜΑΖΙ ΚΑΙ «Πολεμιστών αξεπέραστων ανά τους αιώνες ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ Υπερασπιστών Πολιτισμού  και Πατρίδας εναντίον οποιουδήποτε ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΥ».
Στις «Πολιτιστικές Διαδρομές» στην ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα του κ.Μπένου και του «Διαζώματος» ΤΟΥ με χρήματα του ΕΣΠΑ αμέσως να ενταχθεί ΚΑΙ η Αρχαία Ανθήλη και στη «Διαδρομή Δρόμο Θερμοπυλών – Γοργοποτάμου» ΚΑΙ η ΑΛΑΜΑΝΑ. Αυτά και απάντηση ΠΕΡΙΜΕΝΩ αμέσως και πιστεύω και ΠΡΑΞΕΙΣ Υλοποίησης.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη