Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress ανανεώνει το μηνιαίο ραντεβού της, στο 11ο WordPress Larissa Meetup (15/3)

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress ανανεώνει το μηνιαίο ραντεβού της, στο 11ο WordPress Larissa Meetup, για την 15η Μαρτίου 2018, και ώρα 18:30, στο Επιμελητήριο Λάρισας, που θα μας φιλοξενήσει σε αίθουσα του δευτέρου ορόφου στην Παπακυριαζή 44.

Οι παρουσιάσεις που θα απολαύσουμε αυτή τη φορά είναι:
Intrapreneurship στο δημόσιο & σε μεγάλους οργανισμούς, από τον Αλέξανδρο Ίτσιο.
Κάποιοι από εμάς εργάζονται στο δημόσιο ή σε μεγάλους οργανισμούς, οι οποίοι ιδρύθηκαν πριν από αρκετές δεκαετίες. Ανέκαθεν αυτοί οι οργανισμοί χαρακτηρίζονταν από συντηρητικότητα, παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουν καινοτόμες προσεγγίσεις, ώστε να αναπτύξουν νέα προϊόντα. Θα δούμε πως το WordPress μπορεί να βοηθήσει μεγάλους οργανισμούς στο prototyping νέων προϊόντων, καθώς και τη θέση του μέσα σε μεγάλους οργανισμούς.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι επαγγελματίας υγείας και part-time WordPress Author, με πολλά δωρεάν themes στο WordPress repository.
Παραμετροποίηση Layout σε WordPress theme χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες HTML / CSS και PHP, από τον Σωτήρη Σουφλάκο.
Πως δημιουργούμε ένα child theme για να διαμορφώνουμε το styling
Πως εκμεταλλευόμαστε τα page templates του WordPress.
Πως επεξεργαζόμαστε τα template files ενός theme για να μεταβάλουμε το render στα single posts

Ο Σωτήρης Σουφλάκος αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά και έχει ολοκληρώσει το 2-ετές conversion course Π.Μ.Σ. "Πληροφορική" του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Στο πάντα φιλικό κλίμα θα ακούσουμε τα ενδιαφέροντα θέματα μας, θα πούμε τα νέα μας, θα μιλήσουμε και θα γνωριστούμε μεταξύ μας. Σας προσκαλούμε να έρθετε με την καλή σας διάθεση να τα πούμε!
Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην προκειμένη περίπτωση στην διεύθυνση https://www.meetup.com/Larissa-WordPress-Meetup/events/248441504/ (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).
Η συμμετοχή είναι απολύτως ανοιχτή και δωρεάν.
Τέλος μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε τα θέματα για τις επόμενες φορές που θα συναντηθούμε, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή των επόμενων συναντήσεών μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqLHSfycnKYUoOXGpELZxfcNIj4qe8jBbaVOoY-vLUtpTaRg/viewform

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη